В името на любовта: Как се жертва всяка зодия?

Едни дават прекалено малко
18 апр 2019 20:10, Теодора Драгоева
0
В името на любовта: Как се жертва всяка зодия?
Pixabay

Ако се радвате на дългосрочна връзка, значи знаете много добре, че ключът към разбирателството се крие в компромисите. Компромисите, от своя страна, са си вид жертва, която човек е склонен да направи в името на любовта.

Според астрологията, различните зодиакални знаци са готови да жертват повече или по-малко за успеха на своята връзка. Едни от тях биха жертвали свободата си, други биха се съобразили само с вида на музиката, която да слушат в колата си, докато се возят с половинката.
 
Ето и повече по темата:
 
Овен
 
Ако един Овен наистина ви обича и уважава, той ще пожертва скъпоценното си време за вас, давайки ви цялото си внимание, от което някога ще имате нужда. Хората от този знак знаят, че ако искат успешна връзка, ще трябва да инвестират време и внимание в половинката си, колкото и да са ангажирани с кариерата си.
 
Телец
 
Телецът по принцип не обича да прави големи саможертви, дори и в името на любовта. Той единствено, ако много ви обича и държи на вас, може да не ви каже, че не харесва това, което правите, и не уважава житейските ви избори. Той няма да иска да нарани чувствата ви и затова няма да посочи грешките ви, дори да ги вижда ясно – това е странната му жертва.
 
Близнаци
 
Единственото нещо, което Близнаците не биха жертвали за половинката си е личните си пари. Иначе те са готови на всякакви други саможертви в името на любовта – биха помогнали с време, с внимание, с грижи, със съвети и т. н. Близнаците биха направили редица компромиси във връзката си, стига те да не им струват нито стотинка.

Рак
 
Ракът обожава саможертвата, особено когато тя е в името на любовта. Хората от този знак биха изгубили всичко – парите си, вещите си, дома си, а и здравия си разум, за да направят половинката си щастлива. Едва ли има по-жертвоготовен човек и партньор от човека Рак, така че ако живеете с такъв, ценете го по достойнство!
 
Лъв
 
Представителят на зодия Лъв също е напълно готов да даде всичко, което половинката му иска от него, за да е щастлива. Лъвът обаче би направил саможертви, само ако смята, че те са смислени и че човекът до него ги заслужава, и е доказал своята лоялност. Лъвът може да се промени в името на любовта, но ще поиска същото и от своя партньор.
 
 

0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари