Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт

Вързали й ръцете със "свински опашки", били я и с бухалки
22 май 2019 15:35,
216
Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт
Снимка: pixaBay

Чудовищна агресия са проявили тримата охранители, които са задържани за убийството на намерената мъртва жена в "Орландовци" на 17 май.

Мъжете сами са се предали, вече са с обвинения, съобщи административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова, цитирана от "Фокус".

Още по темата
Тялото на мъртвата беше намерено в ранните часове на 17 май. Случайно минаващ софиянец се е натъкнал на трупа й на улица в квартал "Орландовци". Тя е била с видими следи от насилие и вързана със "свински опашки".

Убитата е водила скитнически начин на живот, криминално проявена и наркозависима.

"Същата заедно със свои близки многократно е извършвала кражби", обясни Русинова.

По тялото на 28-годишната жена е имало множество удари, счупвания на главата и ръцете, вследствие на което се е събрала кръв в горната част на тялото и причинила смърт.

Тя крадяла често, включително и от месокомбината.

При претърсване в хале на месокомбината са били намерени дървени бухалки, по които имало следи от кръв както на жената, така и на нейните биячи.

От иззетите записи от камери станало ясно, че тя била вкарана в склад на предприятието, била вързана и два часа държана вътре.

По думите на шефа на СДВР Георги Хаджиев преди около 2 месеца жената и брат й, който също бил скитник и наркозависим, били спипани да крадат метал, били бити, а за назидание жената била и подстригана.

Русинова обясни, че един от охранители е бил осъждан за трафик на наркотици извън България.

Излежал е само част от присъдата, след като предсрочно е бил освободен и в срока на това освобождаване е извършено престъплението.

"Тези три лица не са служители на охранителната фирма, но от справка, предоставена от фирмата, те са били на работа въпросната вечер", отбеляза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хроничната безнаказаност води до изродяване на методите за предпазване от престъпността. Когато един е бил бит, стриган, съден, арестуван многократно, редовен посетител в РПУ и т.н. и това стане хронично без по някакъв начин да свърши... методите и нагласите на потърпевшите се израждат и ситуацията става още по-грозна от преди. Нека престъпниците (като тази) бъдат наказвани подобаващо, защото това е в полза и на виновните и на самите тези престъпници, както се вижда от този случай.
140
1
 
17
 
! Отговори
Бобчо преди 4 години
Не ги оправдавам тия, но...деянието им е следствие от липсата на справедливо наказание за многократните набези на извършителите. А когато има липса на правосъдие от страна на държавата, извършителя получава улично такова.
139
2
 
15
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Ами на хората им писва.Тези я убили за кражбИ кипъреца ги гази с колата си за кражбИ.....Фирмите отделят все по голям ресурс за охрана която в нормалните държави е излишна.Нещата ще загрубяват все повече
138
0
 
24
 
! Отговори
Не одобрявам, НО ... преди 4 години
...това е ЕДИНСТВЕНИЯ начин да се спре да те краде . При всеки опит да краде от теб. Без пропуск. Нещо като бъркане в контакт с 220 волта . Бъркаш- удря те ток... бъркаш- удря те ток. Създава се условен рефлекс и повече там не пипаш. При тях цивилизованите начини за спиране на кражбите им не действат.А тия мутроохранители сериозно са се престарали .Или щото са *** парчета или сериозно им е писнало от кражбите.
137
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Низши ченгета и обслужващия персонал на ДС... Що е то... ГЕРБ
136
0
 
34
 
! Отговори
Фф преди 4 години
Слаба държава, липса на нормално правосъдие, спяща полиция, корумпирани политици...и те тва е резултата
135
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОСЪДЕН ЗА ДИЛЪРСТВО В ЧУЖБИНА- КОГА МВР НА ГЕРБ ЩЕ ХВАНЕ НАРКОДИЛЪР ТУК ИЛИ ТРЯБВАТ ЗА КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ...ХОРА НЕ СИ ПРОДАВАЙТЕ ГЛАСОВЕТЕ И ДА СВАЛИМ МУТРООЛИГАРХОДИКТАТУРАТАЕТО МУТРИТЕ НА КАКВО СА СПОСОБНИ ДА УБИЯТ ВЪРЗАНА ЖЕНА
134
3
 
14
 
! Отговори
179 преди 4 години
В България , черни и бели все са бандити. Малко са вече нормалните хора в тая държава. Натиска ни мозъка към лудост и агресия . Причини хиляди
133
3
 
27
 
! Отговори
СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ преди 4 години
И тримата да подадат оставки веднага!!!
132
17
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето такъв охранител садист ви управлява вече десет години.
131
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"не са служители на охранителната фирма, но ... са били на работа въпросната вечер" ЪЪЪЪ, я пак?
130
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България, по един или друг начин, всичко живо краде, я от хората, я от фирмите, я от държавата (не плащат данъци, крият данъци, лъжат с болнични, това онова) . Дай да убием всеки който е крал. То в държавата няма да остане човек който е по възрастен от 30..
129
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виновни са политиците , а не тези нещастни хора- роми или не - все едно. Но както се казваше в една песен- "За милиони- няма закони, за кокошка - няма прошка."
128
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно така всичките тези *** се активизират при липса на нормален съд и прокуратура както и ония другите от селото дето грабили гърка как така хора рецидивисти с присъди обикалят необезпокоявано по улицата и продължават да крадат ?!?!??
127
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Също така ми е интересно дали тези "умници" щяха да се жертват по някакъв начин ако тази жена беше въоръжена с калашников например??
126
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ами 136Това не е оправдание да я изтезават 2 часа, докато я убият.Защо не си толкова категоричен да спукат от бой или да вкарат в затвора за големите кражби на милиони евро? Пред тези деяния на големите стоиш с наведена глава и няма "Ами", няма "Еми".
125
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Умниците" сега ще лежат през нах-хубавите си години зад решетките. И какво спечелиха? Какво спечели народа? Заради някакви стотинки , малоумие и на никому неясен патриотизъм да изтезаваш човек. Удари и два шамара, напсувай я, крещи и, но да убиваш, заради стотинки.. просто....мъгла.. Тая жена, колкото и да краде, никога не може да открадне онова което тия горе крадат всяка една минута от всички нас.
124
13
 
25
 
! Отговори
Клатя любопитни преди 4 години
До... Любопитно, какво ще е оправданието на тезиОправданието е, че няма държава. Ако я бяха прибрали в затвора за тези кражби, щеше още да си е жива, нали???Викат полицията - пускат я.Ступат я леко и я остригат - не разбира от намеци.Ами накрая си е получила това, което си е търсила, това е!
123
7
 
20
 
! Отговори
Ами преди 4 години
До... Патриотарите хубаво насъскаха хората. Това е резултат от тяхното управление и техните искания за промени в НК.Хората не искат да ги крадат, много е пpocто - не кради, не влизай в чужда собственост и всичко ще е наред!Тая колко пъти е влизала да краде там?Ако я бяха прибрали в затвора, щеше да е жива. Като няма кой да прибира крадците, така ще бъде - бухалка, кол и въже!
122
12
 
8
 
! Отговори
Скандал хей ЕС ЕС преди 4 години
Полицаи ходят по домовете и заплашват наблюдатели на БСП да внимават какво правят на изборите!