Записи на ФБР твърдят, че Лутър Кинг бил "ненормален зъл звяр"

Той гледал и се смеел, докато пастор изнасилвал жена
26 май 2019 18:40, Нели Христова
37
Записи на ФБР твърдят, че Лутър Кинг бил "ненормален зъл звяр"
Снимки: Reuters

Нечувани досега записи, притежание на ФБР, твърдят, че Мартин Лутър Кинг е имал афери с близо 40-45 жени и дори "гледал и се смеел“, докато пастор изнасилвал енориаш.

Записите от разследване на ФБР се съхраняват в Националните архиви на САЩ и ще бъдат напълно разсекретени едва през 2027 година.

Но биографът на Лутър Кинг, Дейвид Гароу, който печели награда Пулицър за книгата си разказваща за живота на афроамериканеца, получил достъп до записите. В своята статия за Standpoin, той разказва как ФБР сложили подслушвателни устройства в лампите на хотелска стая, наета от Кинг, през януари 1964 година.

Основателят на държавното бюро за разследване на САЩ Джон Едгар Хувър лично поръчал следенето на Мартин Лутър Кинг, тъй като искал да отслаби силата му, а и се страхувал, че той може да е член на комунистическата партия.

От записите става ясно, че политикът бил придружен от своя приятел, пасторът Логан Кърсе, заедно с няколко енориаши от църквата.

Мъжете започнали да обсъждат, "кои жени сред енориашите биха били подходящи за естествени и неестествени сексуални действия“.

Докладът на ФБР гласи: "Когато една от жените отказва да участва в това, пасторът я изнасилва пред очите на Кинг, докато той се смее и дава съвети.“

Агентите на ФБР се намирали в съседната стая, но не се намесили.

На следващия ден Мартин Лутър Кинг участвал в оргия, а когато една от жените отново изразила съпротива, политикът й казал, че това "помогне на душата й“.

Кинг получил копие на записите от ФБР, а в писмото си те го нарекли "ненормален зъл звяр“ и му предложили да се самоубие, преди те да видят бял свят.

Пред разследващите е свидетелствала и проститутка, която участвала в тройка заедно с Кинг. Тя заявила, че това била „най-ужасната оргия в живота й“.

Дори съпругата на политика се оплаква, че мъжът и почти никога не прекарва време с нея и се прибира за по едва 10 часа на седмица. Според ФБР, Лутър Кинг й заявил, че "трябва да започне свои собствени сексуални афери“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Александър Павлов преди 4 години
До АнонименКакво е млк
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аха поредния натопорчен ..буин каква новина
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е нормално.Те са си такива.Не случайно Чарлз Дарвин е наблюдават чернокожи и му е хрумнало че са произлезли от животните.После нали "ама те и черните са хора значи всички са произлезли от животните"
26
3
 
10
 
! Отговори
погр.ебален агент преди 4 години
И Обамата гледаше със садистично удоволствие, как американските солдати разстреляха Осамата и цялото му семейство! И как избиваха хиляди цивилни по сватби, болници и училища.
25
1
 
8
 
! Отговори
агитпроп преди 4 години
А Хитлъри гледала ли е записи на Билката със стажантката?
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЗащото авторката не е задоволена и се чуди как да го покаже.
23
0
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
А Килъри Клинтън светица...
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Даа, само че за ФБР интересното е дали Луцефер Кинг е бил агент на Маскве, другото са политически игрички в които агенцията не се меси.
21
5
 
10
 
! Отговори
Пич преди 4 години
Дааа, даа, от ФБР са имали подобни записи, но не са ги използвали от добро сърце сигурно? Чак пък толкова наивини не сме :))
20
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е казал Нерон , не знам. Но нашите от БКП бутаха хората по лагери. И им отнемаха насила собствеността.
19
10
 
10
 
! Отговори
Mat 5:11-12 преди 4 години
Блажени сте, когато ви хулят и ви гонят, и говорят против вас лъжливо всякакво зло заради Мен.Радвайте се и се веселете, защото е голяма наградата ви на небесата, понеже така гониха пророците, които бяха преди вас.
18
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
кво искате от черен масон ?
17
25
 
2
 
! Отговори
Вярващ преди 4 години
И до ден днешен се говори това което и Нерон е казвал. Християните се самоубиват, правят оргии и пренасят човешки жертвоприношения. Толкова еднакво векове наред ...
16
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДАНО НЯКОЙ ОТ ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЪРКВИ СЕ СЕТИ ДА СЪДИ ДНЕС БГ ЗА ЛЪЖИТЕ
15
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Невероятно, службата срещу която се е борил Кинг гледа да го очерня.Не им стигат разкритията, че са изпращали писма и са се обаждали на жена му да го обвиняват за изневери. Активни мероприятия достойни за нашата Държавна Сигурност.Специално ФБР на Хувър изобщо не е било престъпна организация пуснала пипала в Белия Дом и държаща компромати за сенатори и т.н.
14
1
 
28
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Аз имам една мечта...А тя била да има собствени сексуални афери.
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че това не е ли расистко, или синдрома "Обама" за контрол на нормалните хора е на линия отново? Това е мнението сега на повечето източно европейци за печките. Явно сме на ниво на техните служби.
12
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най големият престъпник не е Кинг, а се казва нелсън мандела и е причинил смъртта на над 80 хиляди бели хора.
11
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви са тези коминтернщини и лъжи написани с главни букви в коментарите? Комунизмът си отиде. С него си отиде и мита за МЛК. Който започва своята кариера в школа на комунистически организации в САЩ. А, ама не ви изнася на либералния сценарий да се знае това. Харесват и други притоплени интелектуални гювечи за публика с ниско IQ, дето ФБР мачкало като КГБ, но в случая случайно не публикувало нещата. Вие съвсем за мезе ни взехте.
10
16
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТОГАВАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ Е ЧУДЕЛО КАК ДА ОКЛЕВЕТИ ВСЕКИ НАДИГНАЛ СЕ СРЕЩУ ВЛАСТТА И ПРАВЕЩ ПРОТЕСТИ И СТАЧКИ!ЩОМ НЕ СА ГО ОПОВЕСТИЛИ ОЩЕ ТОГАВА, ЗНАЧИ СА СМЕТНАЛИ, ЧЕ ЗАПИСИТЕ СА СМЕШНИ!-----------ФИЛМА: СУФРАЖЕТКА 2015 ПОКАЗВА КАКВО ТЕРОРИЗИРАНЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ Е БИЛО КЪМ ВСЕКИ КОЙТО Е ИСКАЛ ДА ПРОМЕНИ СИСТЕМАТА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ В КОЯ ДЪРЖАВА!