Как да разширим оптично малкото помещение според фъншуй

Използвайте натурални, природни материали
28 май 2019 20:52, Михаела Лазарова
1
Как да разширим оптично малкото помещение според фъншуй
Снимка: pexels

Не всеки има възможността да живее в просторно жилище с много стаи, където всеки член на семейството да може да намери спокойствието, от което се нуждае. Най-използвани са двустайните апартаменти, чиято квадратура на стаите е добре позната на повечето семейства. Тя е крайно недостатъчна, ето защо си мечтаем да разширим площта, която ползваме в ежедневието си.

Докато успеете да се сдобиете с по-просторно жилище, философията фъншуй има някои съвети за вас, които ще ви помогнат да накарате малкото помещение да изглежда оптически по-широко.

Ето как трябва да аранжирате дома си, за да изглежда по-просторен, а и вие да се чувствате по-добре.

1. Окачете голяма артистична творба на стената.

За предпочитане е да изберете картина на тема природа. Този подход винаги придава повече живина на дома, а цветовете, присъстващи в естествената природа разширяват обема на помещението.

2. Сменете цветовете в земната гама.

Този практичен съвет е винаги важащ и актуален. Няма да сгрешите, ако пребоядисате стените в бледи телесни тонове, и ако подмените мебелите в земни, неутрални цветове, присъстващи в природата. Освен че подходът има успокояващ ефект върху психиката, той прави дома да изглежда по-приветлив, уютен и просторен.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари