Експерт разкри кое е най-подходящото време за секс

Според Д-р Шахзади Харпър най-правилното време е сутрин
16 юни 2019 20:00, Нели Христова
32
Експерт разкри кое е най-подходящото време за секс
Снимка: Pixabay

Настройте алармите - най-подходящото време за секс е сутринта, потвърждава британски експерт, цитиран от в. "Дейли стар".

В ексклузивно интервю за изданието д-р Шахзади Харпър - специалист по менопауза и хормонални проблеми, засягащи либидото, посочва, че ако партньорите искат да извлекат максимално интимно удоволствие, е най-добре да правят секс сутрин

"По това време нивата на тестостерона както при мъжете, така и при жените, са най-високи. Макар да е преобладаващо мъжки хормон, той е наличен и при дамите. Тестостеронът е отговорен за това да се чувстваме будни, енергични и секси. Хормонът освен това стимулира производството на семенна течност, допринася за трупането на мускулна маса и контролира сексуалното желание. Така че правете секс сутрин", казва д-р Харпър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
15
 
11
 
! Отговори
Глупости. преди 4 години
Безразборния секс е вреден за здравето. Може да се прави само когато искате да имате деца. През останалото време е добре човек да се въздържа от такива мръсотии за даи прази енергията Чи. Без тази енергия издържливостта и имунитета тялото отслабва също ума става ленив и му спада креативността.Колкто по малко секс правите толкова по голяма вероятност има да сте здрави и да живеете дълъг и и успешен живот. Тия дето се плющят постоянно като станат на 50 вече има болести и обедняват финансово.
4
5
 
12
 
! Отговори
Эврапэйскый Союз преди 4 години
ако секса е с противоположния пол Брюксел няма да е доволен!!
3
4
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
А британските учени кога ще открият, че хората правят и секс?
2
4
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Секспертът открил топлата вода след като са го онодили по грешка.
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом сте стигнали до това да имате нужда от подходящо часово време за секс значи не са на добре нещата.На един здрав човек би му се правило секс по всяко време стига да е здрав,отпочинал и в добро настроение.Стига обстановката да го позволява.И да изпитва сексуална възбуда.То имаше едно изследване че правели секс 3 пъти месечно островитяните кво да ви кажа от толко пиене тва става.