Рак или Риби? Кои са най-неуверените в зодиака?

Ето четири примера
22 юни 2019 17:09, Екип на Tialoto.bg
10
Рак или Риби? Кои са най-неуверените в зодиака?
Pixabay

Увереността може да има различни значения. Има самоувереност, когато силно вярваме в себе си и своите действия. Знаем какво искаме и как да го получим, или поне така изглежда.

Има и увереност в способностите на другите. Вярваме, че когато някой каже, че ще направи дадено нещо, това ще се случи. Това да разчитаме на някого отново е увереност в някой друг. Тази увереност обаче няма пряко отношение към личностното ни развитие.

Зодиакалният знак също има какво да каже и в това отношение, тъй като липсата на увереност се наблюдава сред определени знаци в зодиака. Сред кои представители в зодиака самоувереността е в най-малка степен?

Рак

Родените под този знак са изключително чувствителни и са склонни да приемат всичко прекалено лично. Когато щастието или самочувствието се дължат на някой друг, нямате тази вътрешна сила, която е нужна, за да сте уверени.

Раците са прекалено емоционални и изключително нуждаещи се от някой друг – всичко това ги прави жертви на несигурността.

Везни

Те не искат никакви неприятности, затова трябва да бъдат наистина силно развълнувани от нещо, за да се застъпят за него и за да се отдадат на защитаването на определена кауза или хора. 

Още за най-неуверените зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Риби - да врънкат и да се извръщат - да. Но да са неуверени? Председателката на Народното събрание, председателката на бюджетната комисия, Валери Симеонов, Михаил Горбачов... - все хора кариеристи и безогледни за последствията, без нужната професионална подготовка. За раците пък е очевадно - Тръмп, Меркел, Левски...Водните зодии не са неуверени. Точно обратното.
8
2
 
4
 
! Отговори
дедо ви преди 4 години
Всеки който се е родил на тоя свят е неудачник!
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За риба не знам Но за рак гарантирам Че са неуверени не само в себе си Но и на никого не вярват! Живея с такъв човек.Рака обича да играе на думи! Усмихнат е и си мисли че "пленява" всички по този начин! Но греши! Рака обръща внимание на всеки. Но сам се изгубва в тези контакти!Той се съмнява във всеки и всичко! Не изневерява! Но разсъждава егоистично! От там идват проблемите му!
6
6
 
3
 
! Отговори
Scorpio преди 4 години
Близнаци, риби и раци. Объркани, нерешителни и наивни. Пълна трагедия.
5
2
 
20
 
! Отговори
Останалите зодии преди 4 години
Уверени и всезнаещи са само глупаците, колкото по-***, толкова по-нагли и нахални.
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като няма риба и ракът е риба!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно иска да те разходи и повече но е неуверено горкото...
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До W McDonaldsЩо не вземеш да ме разходиш малко
1
16
 
8
 
! Отговори
W McDonalds преди 4 години
Близнаците са неудачници, риби и везни също