Ужасът след 11 септември: Разкриха невиждани кадри

2400 снимки са открити на стари CD-та
27 юни 2019 21:35, Нели Христова
71

Снимка: Flickr

Невиждани досега кадри показват унищожението след 11 септември и усилията, които работниците полагат, за да почистят останките от падналите небостъргачи в Ню Йорк. Близо 2400 снимки показват апокалиптична картина – огънато желязо, каменни блокове, прах и скелетите на някога пълните с живот сгради. Те са открити на стари и леко повредени CD-та и е отнело време да бъдат възстановени.

Освен разрушенията, анонимният фотограф е уловил и няколко чисто човешки момента – група работници, които се смеят или сочат камерата му.

Чернобил, Аушвиц, Помпей – възходът на "мрачния туризъм"

Всички снимки са направени след падането на Кулите близнаци и датират от средата на септември до октомври 2001 година.

Старите CD-та били оставени в склад, докато доктор Джоната Бърджис и съпругата му не купили мястото по време на имотна разпродажба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 4 години
САЩ - Световен престъпник ! Ако ги няма Света ще бъде по-добро място за живеене !
40
0
 
3
 
! Отговори
тя преди 4 години
Кулите са "американска работа " !
39
3
 
15
 
! Отговори
трайчо преди 4 години
ужасно е случилото се на хората с тези сгради е така, но вече има много доказателства за това, че е можело да се предотврати. От друга страна политиката на САЩ след тези инциденти и причинения хаос в много държави в следствие на тяхната империалистична политика на заграбване не ми позволява да им съчувствам като нация.
38
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези снимки не са интересни.Покажете снимките на агентите на МОСАТкоито един месец преди атентатите поставят терминти експлозиви във фасадата на сградите докато са по прикритие че уж правят някаква арт инсталция по международна програма за обмен на студенти.В интернет има цял документален филм за това, направен от истински разследващи журналисти (не фалшиви като вас) със реални снимки и свидетели.
37
10
 
32
 
! Отговори
Кирил преди 4 години
Аз ужас не виждам. Ужас е тяхната външна политика. Ако има на всеки месец по един 11/09 в САЩ, най-вероятно ще преосмислят модела си на финансиране - демократизиране на държави разположени на хиляди километри от границите им.
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо ново. В тубата има даже по-разтърсващи кадри и разкрития.
35
12
 
61
 
! Отговори
Честен преди 4 години
Гледах снимки на Хирошима и Нагасаки след хвърлянето на АТОМНАТА бомба, от страна на САЩ, над мирните градове.Гледах снимки на разрушените села и градове във Виетнам, гледах ужаса в очите на невините виетнамски деца след хвърлянето на напалмовите бомби от САЩ над Виетнам.Гледах разрушените градове, гледах разрушените исторически цености в Ирак, Либия след бомбардировки от страна на САЩ.
34
12
 
44
 
! Отговори
Очевидец преди 4 години
Три години, след падането на кулите, посетих това място. Зачетох се в паметните плочи и ме видях нито едно еврейско име сред загиналите! Помня и онази забрана за журналистите от Франция, която не им разрешаваше разследването за кулите и падналите самолетите! Имаше и едно видео, показващо оцелелите пожарникари, как разказват за гърмежи, вътре в сградата, наподобяващи същият звук, когато взривяват сграда! Жалкото е, че невинни хора от Щатите заплатиха с живота си за една бъдеща война!
33
25
 
13
 
! Отговори
изводът преди 4 години
ушaнкитe злорадстват. Не стига че Американците ги храниха и поиха толкова време. И на крака ги вдигнаха 2002. Сега взели конспиративни теории да разпространяват.Ама веднъж предателство, втори, трети път и накрая ще видят дебелия край.
32
5
 
5
 
! Отговори
11-ти без правила преди 4 години
Конспирация.Жалко за пожертваните, дали са си взели пълно обещаните им застраховки?
31
11
 
20
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Недейте да бъркате американците с евреите. Атаките от 11 септември 2001 са еврейска постановка, с личното участие на държавата Израел в лицето на Мосад, както и колабораторите им от еврейското лоби в сената и камарата на представителите на САЩ, където над 80 конгресмени са с двойно гражданство - американско и израелско. Дори не е тайна, а по-скоро истина, която никой не сме е да коментира! Почерка е същия, както и при вкарването на САЩ в Първата и Втората Св. войни. Наред е, уви, Иран! Това е!
30
8
 
22
 
! Отговори
Pilot преди 4 години
Американците всички войни, които започват е за пари и петрол. Сега са нарочили Иран , който никога не е нападал някого ! И в дъното стоят евреите ! Умни са много, но и алчни и готови на всичко за пари !
29
9
 
42
 
! Отговори
WTF преди 4 години
И на малките деца им стана вече ясно, че американците сами си взривиха кулите - иначе как ще имаш нов враг. Което е много тревожно, щом стигнаха до там. Затова сега подозирам, че следващата им стъпка ще е да взривят танкер до Иран и да предоставят "кадри", "уличаващи" Иран. И да се почва и там същата вечер с ракетите.
28
14
 
7
 
! Отговори
tamada преди 4 години
До до 32Това, че го пише, не означава, че е вярно. Около 400 еврейски имена има в списъците на загиналите, а не всички евреи имат традиционни имена.
27
6
 
19
 
! Отговори
до 32 преди 4 години
напиши 11 септември слухове и истина и чети , после коментирайпише точно и ясно , че нито един евреин не е бил на работа
26
19
 
4
 
! Отговори
малък Сашко преди 4 години
Коментарите под моя ,всичките са верни!Освен поредната разкрита от вас конспирация има и други :Земята е плоска!Космос и звезди няма! Луна,също няма,това е холограма.За всичко са виновни юдеите,исляма,ЦРУ,Мосад Американците не са кацали на Луната.Чернобил не е гръмнал!СССР не се е разпаднал,САЩ лъже.По времето на бай Тошо само някои хора имаха Айфон,останалите телефони с черно-бели дисплеи.
25
10
 
1
 
! Отговори
a преди 4 години
До Анонимен 29 Това не е вярно. Аман от конспирации.
24
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
другото странно което е че нямаше разследване за срутването на сградите а набързо изчистиха всичко
23
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тия ги писаха като косвенни жертви , така било на мода да се казва това , а за сметка на това запалиха половиния свят , но нали знаете че всичко се връща рано или късно
22
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нито един евреин не загина в сградите на 11 септември , а там по джанни са работили около 3 000 такива , но страно че никой от тях тогава не е бил на работа, дори самите американци си задават този въпрос / факт