Двойнозалепващо тиксо - решение за проблеми със стила

Известни дизайнери дори го използват, за да поправят грешките си
6 юли 2019 14:47, Иванка Гъркова
0
Двойнозалепващо тиксо - решение за проблеми със стила
Снимка: Pixabay

Сигурно имате поне една приятелка, която обича да преправя дрехите си сама или да шие някой тоалет непосредствено преди излизане на купон. Освен че са сръчни, тези дами разчитат и на някои трикове, за да изглеждат зашеметяващо навсякъде, където отидат. 

Лятото предразполага към носенето на по-големи деколтета и дрехи с гол гръб, стига да имате хубава фигура за тях и да не се притеснявате. Може би сте се сблъсквали с проблема роклята да стои на манекена по един начин, а като я облечете, да „пада“ по съвсем различен начин. Затова на помощ идва двойнозалепващата лента. 

Този вид тиксо може да се използва за решаването на различни проблеми със стила – от придържането на дрехата към бюста до залепването на края на колана, който виси ужасно. Много дизайнери го използват, за да прикрият някои несъвършенства преди моделите им да излязат на подиума. 

В случай, че не сте го ползвали или сте скептични, ето кои са най-големите приложения на двойнозалепващата лента при дрехите и аксесоарите:

1. Поправка на подгъв

Ако бързате за излизане, сложите си полата и видите, че подгъвът ѝ се е разшил, спокойно. Може да го поправите много лесно като използвате двойнозалепващо тиксо. Разбира се, ако умеете да шиете, най-добре е да използвате игла и конец, но има риск резултатът да не е много добър и да се изложите. А поставянето на лентата няма да остави следи по плата. 

Другите предимства на двойнозалепващото тиксо четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари