Според зодията: От какво се нуждаете, когато сте тъжни?

Някои хора не желаят приятелско рамо
17 юли 2019 19:58, Иванка Гъркова
6
Според зодията: От какво се нуждаете, когато сте тъжни?
Снимка: istock

Всеки има нещо, което го кара да тъгува и да размишлява над живота. Едни приемат трудностите твърде лично и се затварят в себе си, докато други предпочитат да споделят емоциите си с някого или да си поплачат, за да им олекне.

Според астрологията, представителите на различните зодии се справят по различен начин с тъгата. На някои знаци им трябват само няколко часа, за да се отърсят от негативизма, а има и такива, които не спират да се самосъжаляват и оплакват с дни.
 
Ето от какво се нуждаят хората от всяка зодия, когато са тъжни:
 
Овен (21 март – 19 април)
 
На Овена му трябват хора, които да го възхваляват и подхранват самочувствието му. Ако са негативно настроени или тъгуват заради нещо, което е разтърсило душата им, им трябват най-близките, които да ги обгрижват.
 
Телец (20 април – 20 май)
 
Телецът е прекалено чувствителна натура. Тъгува ли, той обича да се затваря. Може да спи с часове или да лежи безгрижно пред телевизора. Ако искате да разведрите представител на тази зодия, може да го заведете на релакс. Разходка сред природата, масаж или посещение на басейн ще му се отразят добре.
 
Телецът обича релаксация, така че се опитайте да намерите време да се отпуснете всеки ден. Може да е дрямка или малка пауза между работата.
 
Близнаци (21 май – 20 юни)
 
Те са непредвидими. Обичат да трупат пари, но изпаднат ли в меланхолично настроение, трудно ще ги накарате да работят. Единственият начин да помогнете на тъжния Близнак е като се превърнете в добър слушател и не бъдете критични. Подобно на Телците, те също обичат да се затварят и да мързелуват, затова ще им направите услуга, ако ги изведете на чист въздух или отидете с тях някъде, за да поспортувате.
 
Рак (21 юни – 22 юли)
 
Ракът е интуитивен. Той не обича да показва емоциите си и понякога изгражда невидими стени, през които дори и най-близките му трудно биха преминали. Най-доброто нещо за него в тежък емоционален момент е да плаче и така да се отърве от натрупаното напрежение.
Лъв (23 юли – 22 август)
 
Те се раздават за другите. Могат да са в минорно настроение с месеци. Доброволчеството им помага да се справят с тъгата и да запълнят с нещо по-смислено свободното си време, в което се оплакват от живота.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Току-що опуках 1 кг череши /последните за сезона, ама хубави, червени, сладки, без нито една развалена/ и сега ми е супер!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мен ме оправят 100 гр Линд. Млечен, може с лешници. Сто грама и съм шен.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ракия.