Милиони и куриози: Бляскавият живот на двойниците на звездите

Тези на кралица Елизабет и Меган се радват на живота на аристократите
Обновена: 30 юли 2019 13:58 | 30 юли 2019 11:18, Нели Христова
9

Снимки: DailyMail

Всеки някога е чувал изречението "видях някого, който прилича на теб". Но има шепа късметлии, чието лице наподобява това на някоя известна личност и са се научили да го използват, за да печелят пари.

Двойниците на кралица Елизабет и Меган Маркъл се радват на живота на аристократите, фалшивият принц Хари лети в бизнес класа до Китай, за да присъства на рождения ден на местен милиардер. Двойникът на Дейвид Бекъм веднъж е спрян от охраната на летище, за да си направят селфи с него.

Рут Джонсън разбира, че прилича на Меган Маркъл, още когато херцогинята е просто актриса и се появява в сериала Suits.

Много хора я спират в дискотеките, искат да се снимат с нея, а тя го приема с чувство за хумор. Когато медиите започват да свързват Маркъл с принц Хари, все повече и повече хора й казват, че прилича на херцогинята. Самата Джонсън обаче не вижда приликата, за разлика от сестра й, която праща нейни снимки на агенция за двойници.

"Веднъж снимах фотосесия с двойник на принц Хари и корги. Разхождахме се из Лондон и една жена ни спря с въпроса: "Защо се разхождате така из града?". Оказа се, че тя си мисли, че сме истинските херцози на Съсекс, които разхождат едно от кучетата на кралицата“, разказва Джонсън. Тя споделя, че през последните 18 месеца е много заета, но и печели добри пари от приликата си с Маркъл.

Точно когато принц Хари се сгодява с актрисата, Ръс Уитък решава, че ще влезе в неговата кожа. За няколко седмици, той дава десетки интервюта, снима реклами и кампании, лицето му се появява по билбордове и върху автобуси.

"Преди работих като програмист, но това да съм двойник ми доставя повече радост“, категоричен е Уитък, който лети в първа класа за рождения ден на милиардер в Китай и вече има договор за представления в West End.

26-годишният Люис още от малък знае, че прилича на Рон Уизли. Всъщност, още когато излиза „Хари Потър и философският камък“ и родителите му го водят на кино. Те са шокирани и веднага решават да потърсят агенция, за която да работи. Но тогава Люис отказва – това не е животът, който иска да води.

Няколко години по-късно все пак вижда бъдеще в идеята и решава да се свърже с агент. Вече е двойник на Рон Уизли от 6 години. А когато Ед Шийран става популярен, хората започват да сравняват Люис и с него.

"Един ден трябваше да занеса китарата си на поправка и невероятно много хора ме следяха и искаха да се снимат с мен. Някои дори ме снимаха тайно, сякаш не ги виждам“, разказва двойникът на Уизли. Но това не е единственият път, в който го бъркат със звездата.

"Когато Шийрън пя на Уембли, аз отидох на концерта и много от феновете край мен започнаха да плачат и да ме прегръщат. А родителите им ги приканваха да ме оставят, защото "си почивам преди шоуто".

Люис успява дори да прескочи опашката пред нощен клуб, представяйки се за музиканта. Приятелите му са впечатлени, че охраната се хваща на номера и дори му казва, че "е удоволствие да се запознае с него“. Малко по-късно мениджърът на заведението го открива, дава му ВИП-пропуск и безплатен алкохол.

В продължение на години Елизабет Дейвис е наричана Куини, защото прилича невероятно много на кралица Елизабет II. Носейки рокля на цветя и дълго палто на сватбата на дъщерята на нейна приятелка, много хора се спират да се снимат с нея.  По-късно бащата на булката благодари в речта си на "кралицата, която вмъкнала сватбата в своя натоварен график".

Но още по-назад във времето, когато Дейвис е на 40 години, чичо й я кани на парти в имението, в което работи. Кралицата и принцеса Маргарет също са сред присъстващите. Двойничките не се срещат лично, но Дейвис забелязва, че Елизабет II в продължение на няколко минути се взира в нея от другия край на стаята.

„Тогава не осъзнах, че най-вероятно й напомням на някого!“, споделя Дейвис, която едва миналата година, тя решава да се превърне в официален двойник на Елизабет II.

Един ден Марк Уудуърд решава, че ще си пусне брада. Когато след няколко дни отпуска се появява в голф клуба в който работи, всички му казват, че прилича ужасно много на Дейвид Бекъм.

Уудуърд вече е професионален играч на голф, но и също така известен в социалните мрежи заради приликата си с футболиста. Постоянно го канят на партита и откривания, рождени дни и за рекламни кампании, но той все още отказва да се присъедини към бизнеса с двойниците за разлика от Едгар Ди Каприо. Всъщност, Ди Каприо нарочно оформя косата и брадата си, за да прилича на Леонардо. Ала така и не възнамерява да започне кариера на двойник преди една почивка в Испания.

"Хората постоянно ме сочеха, а аз веднага си помислих, че имам нещо на лицето. Приятелката ми тогава ми каза: "Май те мислят за Леонардо Ди Каприо!", за това им помаха. Изведнъж, 30 човека се озоваха около мен, молейки ме за снимки", разказва Едгар.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Забавно преди 4 години
Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така: 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен 3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я 4.Месецът ти на раждане 5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял 6.Напиши името на човек от същия пол като теб 7.Любимото ти число 8.Калифорния или Флорида 9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът 10.Напиши желание. Отговорите: 1.Това е името на човека,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено - Ти си жив и изпълнен с любов. Черен - Ти си с
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не можеш да си покажеш носа на улицата за да не те разкъсат плебеите? Да те е страх да отидеш до магазина или парка сам? Страхотен живот А? хехе
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
2, тя е неповторима
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Ди Каприо и кралицата съм съгласен, ама другите не приличат особено. А иначе "Бекъм" наистина прилича повече на Ленин.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не мога да разбера - да изживееш живота си правейки се на някой друг и да заличиш собствената си самоличност за пари.
3
0
 
3
 
! Отговори
dfggg преди 4 години
Малко съм *** и немога да разбера, за кво за тия двамата непрекъснато има новини? Някой?
2
0
 
5
 
! Отговори
да питам преди 4 години
Лили Иванова има ли двойник?
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Двойникът на Бекъм прилича повече на Ленин. :D