От къде Моника Валериева има ?92 хил.? "Аз съм умно момиче, работя..."

Парите в брой били за кола
10 авг 2019 15:10, Нели Христова
236
От къде Моника Валериева има ?92 хил.? "Аз съм умно момиче, работя..."
Снимка: Facebook

Преди няколко дни, от дома на модела Моника Валериева бяха откраднати 92 хил. евро и ценности. По думите й, случаят е спецфичен и не става дума за нормален обир. Тя заподозря близък човек от своето обкръжение като извършител на деянието.

"Вратата ми беше заключена толкова пъти, колкото аз я бях заключила. И ние я отворихме с ключа си, без да има никакъв проблем. Най-вероятно се касае за подправен ключ. Просто ми нямаше най-ценните вещи. Имам все още ценни вещи вътре, но те са взели най-ценното, което може да се вземе", разказа Валериева пред bTV и уточни, че са взети два часовника, доста бижута на една съответна марка, които при продажба нямат стойност.

Още по темата

"Те се равняват при закупуването им на 200 000 лева и 92 000 евро в кеш”, каза тя.

Но от къде модела има толкова много пари в кеш? Тя казва, че сумата била за купуването на кола, а нищо от откраднатото не било застраховано.

"Мен НАП не ме разследва. Аз съм се осчетоводила, счетоводството ми е изпратило договора. Плащам си данъците. Писаха, че съм безработна. Не съм безработна, аз имам компания, имам три компании, работя… Аз никога, като едно умно момиче, не бих предоставила исканата сума, която ми липсва, или нещо такова, ако не мога да докажа доходите си.

Може би много хора, които ме обявяват за глупава, че съм си държала парите така, че дори милионерите не си държат парите така, да го отчитат както искат. Аз знам за себе си, това не може да ме бутне по никакъв начин".

Попитана дали подозира някого за обира, тя отвърна:

"За съжаление, след разговора ми с полицията, които ми обясниха, че е нормално да имам някакъв посттравматичен стрес и да съм така в момента, ми казаха, че най-вероятно става въпрос за близкия ми кръг, но работят по всички версии, включително групировки, които се занимават с кражби, и нямат нищо общо с близкия ми кръг. Аз се съмнявам във всички, не живея нормален живот в момента. Аз комуникирам с 5 човека и се съмнявам във всички тях, а не искам, защото те са ми най-близките хора и е много странно. Объркано е...

Аз се радвам, че съм жива и здрава, че котето ми е добре, колкото и странно да е за хората за котката ми. Пари се изкарват, бижута се купуват, аз съм ги имала, не ми е някакъв фетиш, че съм ги загубила. Да, за повечето хора е огромна сумата и за мен е огромна сумата, но това е животът –  случва се".

 Задържани все още няма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
2
 
4
 
! Отговори
BRB преди 4 години
Леа Малеева е друга бира. Няма общо със останалите компанионки! Тук говорим за качество, което трудно се открива в Бг. Умна възпитана и мн начетена..
117
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Татуирана
116
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво работиш.Креватна гимнастика предполагам.
115
1
 
11
 
! Отговори
Смех преди 4 години
Важното е, че котенцето ѝ е добре. Щот ако не беше - ето това е проблем вече...
114
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е то грозотата не е порок.
113
1
 
6
 
! Отговори
Тук е хубаво преди 4 години
Все още човек може спокойно да си изрази мнението, за разлика например в ...ника, примерно. И не се цензорира за глупости.Статиите в новинарската секция са грамотно написани, отделно има приоритети на новините по важност. Гладко вървят нещата. Браво.Иначе, по темата, за застаряващата "модел" - парите и глупостта не се обичат и бягат един от друг.
112
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЩЕ ПPЪДНА!
111
1
 
18
 
! Отговори
Най ме радват преди 4 години
като почнат с глупостите: "Един месец бях на фотосесия в Дубай, бях в Рим, за да рекламирам модният си бранд за породисти канарчета два месеца" и т.н.Ходят да се *** възмездно, стоят на бара в хотелите (една от тия "моделки" лично я снимах на бара в лобито на The Palace Old Town Dubai", където бяхме отседнали). Тя не може да си го позволи този хотел.
110
2
 
17
 
! Отговори
Момиче? Че и умно? преди 4 години
За всичко друго гледам добре са те наредили.Та да вметна по този въпрос - никакво момиче не си. Ти си вуйна, айде лелка. Нормалните хора на твоите години вече имат внуци. Ти още деца нямаш...Та, никакво момиче не си. Освен ако не приемем за мерило песента на Богдана Карадочева "Ех, момичета, и на двайсет и на трийсет по две...".
109
2
 
13
 
! Отговори
Q преди 4 години
Нищо, повтарям -нищо, пак казвам - нищо не е откраднато от бърлогата на този травестит. *** изсценировка , защото клиентелата е оредяла. Чао, весело лято
108
2
 
17
 
! Отговори
Чоко преди 4 години
Теренът и е Монако,Сен тропе,Дубай.Там се печелят много,ама много пари.Всичко е стока,всичко се продава и купува,най-вче котето и.
107
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Клозетна работа.
106
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Яко се е борила с питоните и анакондите
105
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубава е, харесва ми. Помпала се е, но не и стои грозно, за разлика от всички други.
104
1
 
21
 
! Отговори
неизвестен преди 4 години
Абе то,че работи...работи, ама да каже какво точно работи , да работим и ние ,та белким забогатеем.
103
2
 
29
 
! Отговори
Шопа преди 4 години
Е па то вижда че си умно момиче,ама що си държиш паричките у дома?Имало и по умни от тебе да ти ги приберат.
102
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен800 евро за вечер, фулл програма от 20.00 до 08.00, ама нестава много
101
2
 
35
 
! Отговори
129 преди 4 години
Добре, че котето и е добре, че иначе.... и за сервитьорка няма да я вземат :)))
100
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонименабе как 5000 евро за вечер, какви ги дрънкате, преко сили 1000-1200 евро за 24 часа, от които 50 % взима агенцията, да не говорим, че тая е в класа под 1000 евро, единственно ако изкопче некое подаръче допълнително, чехълчета, парфюмче, дранкулка туй онуй
99
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако таксата и е 5000 евро за една вечерза 20 работни дни ще ги избие тези 92хил.