Елтън Джон защити Хари и Мегън: Аз платих частния самолет!

Музикантът се чувства длъжен да пази сина на Даяна от медиите
Обновена: 20 авг 2019 10:42 | 20 авг 2019 10:34, Нели Христова
15
Елтън Джон защити Хари и Мегън: Аз платих частния самолет!
Снимки: Reuters

През последните 11 дни принц Хари, съпругата му Меган и бебето Арчи са пътували 4 пъти с реактивен частен самолет и природозащитници и медии не бяха доволни от това. Семейството бе подложено на масови критики за избора си на транспорт, като едно от пътуванията им бе до дома на сър Елтън Джон в Ница. 

Частните самолети побират по-малко пътници от обикновените пасажерски полети, което означава, че те изгарят доста повече гориво на човек за един час. Точно поради това, изборът на Меган и Хари попада под ударите на медиите.

Но сър Елтън Джон не е склонен да приеме това. В пост в Twitter, музикантът заяви, че сам е платил за частния самолет на Меган и Хари и го е направил от "съображение за сигурност“.

"Майката на Хари, Даяна, беше една от най-близките ми приятелки. Чувствам задължение да пазя Хари и семейството му от ненужната намеса на медиите, която допринесе за ненавременната смърт на Даяна“, пише сър Елтън Джон.

"След като цяла година те работиха усърдно и се посветиха на благотворителност, Дейви и аз искахме да дадем на младото семейство една почивка в безопасния ни и спокоен дом. За да им осигурим така необходимата сигурност, им дадохме частен самолет. И тъй като Хари се грижи за природата, мога да ви уверя, че полетът бе въглеродно неутрален, тъй като заплатихме нужната въглеродна компенсация“, допълни музикантът.

Въглеродната компенсация се използва за засаждането на дървета и поставянето на соларни панели, които намаляват въглеродният диоксид съссъщото количество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
истина преди 4 години
За бебешкото парти на М в Ню Йорк плати приятелка.Сега пак за горивото е платил приятел.Хайде стига вече - не ни правете на " балъци " ....Мис " костюмарка " точно за това е мечтала и драпала - за охолен живот , а не за екологичен .
9
1
 
9
 
! Отговори
zoro преди 4 години
Ле-ле,и той иска да влезе в историята както охранител на кралските особи? А хората негодуват от лицемерни приказки на богаташите за опазване на околната среда до там,че няма и деца да раждат,за да има повече кислород за бедните,в същото време изгарят същия за капризите си толкова много.Да вземат едни дарения от себе си отпуснат за гасене на пожарите или за пострадали от наводненията.Не се чува.Само лапат и лъжат.То кой ли ги слуша вече,отживелици..
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялата пародия е да ходиш с частен самолет на еко-конференция, а не кой е платил пътя. Богаташите си живеят в някакъв измислен свят. Всичко им е еко, зашто навсякъде е затънало в 'айна. А дали бай Елтън си слага на вибратора фулеренов гел или азбест, никой не го интересува.
7
3
 
3
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
Дам..ти беше лично там...и чу как кралицата е наредила.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакай малко, нали ги обичат, когато имат разни церемонии, бебета там, всички купуват сувенири като луди, хврълят милиарди, излизат по улицата да получат помахване, те на свой ред подмахват, дават ги по тв, ако случайно ги перн.. погалят по главата не се къпят с месеци, при таква любов какви са тези съображения за сигурност. Нали ако някой се пробва да направи нещо, все ще има любящи фенове наоколо веднага да се жертват.
5
2
 
11
 
! Отговори
Скарлет преди 4 години
Апропо, не медийте убиха Даяна, а дъртия рептил Елиэабет втора!!!
4
3
 
8
 
! Отговори
Мен преди 4 години
До ЦецоВъх, верно ли? Дал е един разпорен.... Част е от едно гнусно отвратително общество, което си налага извратeнията навсякъде. Само като му видя физиономията и ми се драйфа.
3
2
 
27
 
! Отговори
KOKO преди 4 години
Цяла година работили усърдно????Какво само се пита са работили???
2
10
 
13
 
! Отговори
Цецо преди 4 години
До Анонимен 1Този Елтън е човек, който е дал на човечеството неща, които ти изобщо не можеш да оцениш!
1
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този Елтън не беше ли гея родил бебе,и станал майка.