Как да разберете, че ви трябва развод?

Има няколко знака, които не трябва да пропускате
8 сеп 2019 19:58, Иванка Гъркова
35
Как да разберете, че ви трябва развод?
Снимка: Pixabay

В началото на една връзка всичко е идеално, но след това идват проблемите. Дали заради привързаността към другия или силни чувства, много мъже и жени не се решават да сложат край на брака и поискат развод. Това води до непрестанни караници, но понякога и до неочакван обрат. 

 
Ако обмисляте да подадете молба за развод, не бързайте при взимането на решението, а "претеглете" предимствата и недостатъците на вашата връзка. 
 
Ето 6 знака, които ще ви насочат към края на брака:
 
 
1. Непрестанни караници
 
В един момент скандалите стават част от ежедневието на семейната двойка и започват да натоварват прекалено много. Ако се карате за дребни неща почти всеки ден и трудно може да намерите консенсус, то не се заблуждавайте, че за в бъдеще нещата ще се променят към по-добро. Никой не обича да живее в непрестанни кавги. 
 
2. Двойка без деца
 
Има партньори, които искат да си поживеят и отлагат създаването на потомство за по-късно. Но когато мъжът или жената не са показали по никакъв начин, че искат да имат деца, по-добре е да се разведете и намерите някой, с който да изградите здраво семейство с наследници. Правилната половинка ще обсъди с вас този въпрос. 
 
3. Лош секс
 
Когато правите секс все по-рядко, трябва да се замислите, че отношенията ви отдавна за изстинали. Интимният контакт между двама души не е най-важното нещо, но е показателен за един брак. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: бракзнациразвод
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
7
 
! Отговори
Danny преди 4 години
Българинът най го интересува какво ще кажат хората. Имам поне трима добри приятели, които не понасят жените си. Змии и гущери от устите им когато сме заедно. Върнат ли се вкъщи, то не е патенце, пиленце, скъпа, а това жената го усеща кога е искрено и кога е булшит. За жалост и повечето жени са на принципа: по-добре вдовица, отколкото разведена. И накрая имаме едни хора, които се измъчват един друг, в името на това, да не ги одумват хората или уж заради детето. А то за него е и по-зле.
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не вярвам авторката на статията някога да е виждала семейство. Вероятно само по телевизията...
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълни глупости. Често двойките без деца са по-привъразнаи от тези с деца.
25
1
 
14
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
Най-важното за модерните феминистки е как да си измислят причина за развода. Защото не само, че не могат да седят само с един мъж, но и трябва той да им е виновен после.
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 25: Хе-хе, трябва да измислят усилители към презервативите против огъване и за кинти съответно.А като добавка би трябвало да има и портфейли, които също "да не се огъват". За последното няма все още рецепта и едва ли ше се появи такава.Иронията ти ми хареса.
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди нямахме проблем със секса,ама сега нещо взеха да ги правят презервативите едни такива да се огъват много....:((Абе нищо не произвеждат като едно време качествено твърдо..
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сексът е до време, а кинтите са вечни. Последните кат свършат, свършва всичко и ето ти "New Wаy"...
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Трябва" ви развод? Лингвистичните умения на драскачите в този сайт не спира да ме изумява. Или е откровена глyпocт?
20
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 20Единственото позволено от КОГО?
19
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължение от 183. Лош сексДоказано е, че половото въздържание между брачната двойка (според тяхното ВЗАИМНО съгласие за полово въздържание ) е полезно. Не трябва да има изневери. Когато брачната двойка ( и по мой брачен живот) се въздържа в определи дни, а и месеци (поради пост, празници или за физическо здраве или при бременност, раждане и кърмене при съпругата) , сексът след въздържанието е много хубав. Половото въздържание е ЕДИНСТВЕНОТО ПОЗВОЛЕНО средство,когато двойката не иска деца
18
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължение от мнение номер 16 и 18 2. Двойка без децаРАЗВОД може да има САМО, когато двойката УМИШЛЕНО НЕ ИСКА да има дете/ деца. До развод водят и тези ПРИЧИНИ, когато при двойката има аборти и употреба на контрацептиви и абортивни средства след полов акт и изневери, както и ин витрото и сурогатното "майчинство"! Когато двойката НЯМА деца ПОРАДИ ГИНЕКОЛОГИЧНО и здравословно заболяване , безплодие, стерилитет при единия от двойката - тогава това НЕ е основателна причина за развод.
17
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По статията:1 Непрестанни каранициНепрестанни караници има и СРЕД двойките, които НЯМАТ граждански брак и живеят на семейни начала, какти сред тези двойки и хора, които са противници на Брака между мъжа и жената.Това, че една двойка - мъж и жена нямат брак, НЕ означава, че всичко е наред при тях2 Двойка без децаТежко е, когато съпружеската двойка няма дете/ца или пък имат починало дете. Но БЕЗДЕТСТВОТО и ЛИПСАТАТА НА ДЕТЕ/ ДЕЦА ПОРАДИ ЗАБОЛЯВАНЕ или смърт на дете НЕ Е причина за развод.
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Когато правите секс все по-рядко, трябва да се замислите, че отношенията ви отдавна за изстинали."Ако правим секс по 4-5 пъти на ден, но след 2 седмици се кротнем, защото има и нещо друго освен константно ръчкане, пак ли е повод за развод?
15
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 16Ама го има има и другото - мъжа се разболява за три месеца, жената не вижда нов iPhone, и започва да реве, че няма най-новия iPhone, а всичките и квачки приятелки го имат от 2 седмици. Мъже дава пари за iPhone, заксъва с лечението и когато се довлачи болен у тях, жената заевява, че му е изневерила и го оставя, защото не можел, да се грижи за нея, но ще изисква жилището и автомобила ...Затова, най-добре без брак.
14
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължение от коментра номер 15:Още няколко причини за развод: - Когато двойката използват медицинските услуги и ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНИТЕ Ин втро и супрогатно "майчинство". Там определено има ТРЕТО и ПОВЕЧЕ лица, ИМА И ИЗМЯНА на съпружеството и съпружеската вярност и чест!- Когато ако единият от двойката е има ТЕЖКО ПСИХИЧЕСКО ( и Физическо) забояване, ШИЗОФРЕНИЯ ( макар, че при такива двойки НЕ трябва да такива да се дава граждански и религиозен брак!)
13
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За децата е по-добре раздяла на родителите, отколкото постоянен ад на скандали и омраза между тях.
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само жена, която знае какви гадове са си жените по природа, може да вещае нещо толкова лошо на бившият на Тони. Аз му пожелавам късмет! На Тони също.
11
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те любовниците памперси на болен мъж не сменят!Засмукват всичко и бягат!
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тони, на твоя вече поне две са му се качили... Не ща да те отчайвам, ама мъжът лесно се урежда, виж за жената е трудно. Просто статистика.
9
7
 
29
 
! Отговори
Тони преди 4 години
Разведох се аз. Чати с чужди жени през нощта, а аз чакам ли, чакам. Две деца имаме. Уж семейство исках. Нищо не стана.Студен като камък към мен. Гледа некви разкикерчени, това мъж ли е, подобие на мъж.На 30 г. съм, как се живее с такъв....Жалка история. Семейството замира.Ама хората са казали.Меракът е до време, ще видим един ден кой ще му сменя памперсите, жалко за децата.