Модните тенденции за пролет-лято 2020

За какво трябва да внимавате следващата година
16 сеп 2019 19:44, Криси Табачка
2
Модните тенденции за пролет-лято 2020
Снимка: Reuters

Седмицата на модата в Ню Йорк официално вече приключи, а ние се насочваме към следващата ни дестинация – Лондон.

 
Преди това обаче, трябва да направим задължителните изводи и да очертаем актуалните тенденции на големите модни къщи, които вече видяхме по подиума.
 
Неминуемо, освен водещите тенденции във визиите, трябва да откроим и какво ще бъде модерно за пролет-лято 2020 в красотата.
 
Ето и водещите тенденции:
 
Естествената красота
 
Водеща тенденция за Carolina Herrera е естествената красота. Лицето е с основа, лек фон дьо тен, а очите са с малко спирала и това е. Устните са добре хидратирани с балсам, върху който е поставен гланц с нюд цвят, което създава ненатрапчиво подчертаване на естествените черти.
 
Косата, от своя страна, е плътно прибрана назад с „мокър“ ефект, за да открие напълно лицето или е прибрана на небрежен висок кок.
 
Дръзки и цветни
 
Като контрапункт на естествената красота се явява Jeremy Scott, който залага на смелостта и дързостта. Неговите тенденции в красотата идват под формата на обемни неонови коси с бретон, създадени с помощта на перуки. Гримът е решен в дръзки и издължени очни линии с цветен акцент във вътрешната страна на окото или цветни сенки по целия клепач, контрастиращи на цвета на косите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
7
 
! Отговори
Брат Пит преди 4 години
Покажете си тенденциите в лудницата. Там ще се харесат много! А останалите....знаем и без вас как да се обличаме!