Лейди Гага с гримове за всеки пол

Певицата се надява да вдъхне увереност на своите фенове
17 сеп 2019 18:53, Дарена Найденова
9
Лейди Гага с гримове за всеки пол
Снимка: Reuters

Само преди месец, Лейди Гага се присъедини към отбора на звездите, които притежават собствена козметична линия. Певицата пусна на пазара продукти от марката си Haus Laboratories, чиито цени варират между 16 и 49 долара.

 
Haus Laboratories се превърна в първата козметична компания, която ще се предлага само и единствено в Amazon. В официално съобщение в социалните мрежи, Гага призна, че причината, която стои зад решението й да открие собствена линия, е много лична.
 
Тя написа, че като малка никога не се е чувствала красива и е имала проблеми да намери смисъл във външната и вътрешната красота. Тогава обаче Гага открива гримовете. „Спомням си, че гледах майка ми как всяка сутрин си слагаше грим и придобиваше самочувствие. Тогава започнах да експериментирам с палитрите, защото исках да стана силна като майка ми“, добавя още певицата.
 
Гага продължава историята си като признава, че точно така се е появила и сценичната ѝ персона. „Намерих супергероя в себе си. Понякога красотата не идва даром“, завършва своето съобщение тя.
 
Сега певицата е на корицата на списание Allure и на страниците му говори за козметичната си линия. Признава, че иска тя да е за всички почитатели, независимо от техния пол. „Искам всички полови идентичности да знаят, че са имани предвид. Никой не е изключен“
 
Тя добавя, че иска нейните потребители да не се срамуват от себе си. „Искам някое момченце, което всъщност се чувства момиче, да се прибере вкъщи и да каже, че иска да си сложи от моите гримове“. Певицата признава, че се надява нейната линия да вдъхнови децата да изразяват себе си свободно и това, което чувстват вътре в себе си. 
 
В интервюто си за Allure, Гага се обръща към всички с молбата да помагат на света както могат и да не пречат на околните да живеят собствения си живот. Тя признава, че целта ѝ е да направи промяна в живота на хората.
 
„Ако не променям живота на хората, какво изобщо правим на този свят?“, завършва Лейди Гага.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: гримЛейди Гагапол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 4 години
Е, дай идея де.
8
5
 
2
 
! Отговори
v prirodata преди 4 години
ima samo dva pola majki I jenski !PoniAKOGFA SE SLUCHVAT I GRESHKI ,NO PRIRODATA SI IMA NACHIN DA SE CHISTI OT TIAH ! vSICHKO OSTANALO E V PRAZNATA I KRATUNA ,KOIATO ROBUVa na satanizma !!!
7
4
 
2
 
! Отговори
дедо преди 4 години
като ходи у тоалетната др иска ли, или ги изкарва на въжета нищожесво.пиша само заради спорта
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонименкакъв хермофродит ви е в главата...гага си е жена..и то чаровна...болни мозъци
5
3
 
7
 
! Отговори
недко преди 4 години
гага е невероятна жена..пише си сама песните...филотроп,дарила е милионни долара за деца без родитили и за много други неща,за таланта и няма какво да се пише,голям талант,видяхме че и в киното е добра....името си е спечелила от песента на фреди радио гага..продуцентът и я сравнил с фреди...и от песента му радио гага,става леиди гага...трудно е да пробиеш когато нямаш визия..но тя проби ,благодарение на таланта си
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1,2,3Има, и то - много лошо. Подкрепяте не грозния xepмaфрoдит, а развращаването на човечеството, на децата, без да ви идва в тъnия акъл, че биологично-хигиенно джендъp-травecтитското поведение е пагубно. Но някой получава несметни печалби от това. Средновековните зловещи секти разцъвтяха спокойно и се развихриха в 21-ви век.
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам какъв пол е, но свири почти виртуозно на пиано.
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гримът разкрасява всеки пол.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма лошо.