Каква е истинската страна на Инстаграм?

Инфлуенсъри показват снимките си преди обработката
Обновена: 22 сеп 2019 22:51 | 22 сеп 2019 22:47, Дарена Найденова
8
Каква е истинската страна на Инстаграм?
Снимка: Pixabay

Социалните мрежи набират все по-голяма популярност и се превръщат в съществена част от живота на всеки. Всяка снимка и публикация вече имат огромно значение и трябва много да се внимава какво се споделя.

Със социалните мрежи слава започнаха да добиват и т.нар. инфлуенсъри. Това са хора, които оказват влияние върху своите последователи и често са използвани от големи компании с рекламна цел. Доста хора така изкарват прехраната си, а в последните години инфлуенсърството се превърна и в официална работна позиция.
 
Дори се отвориха и агенции, в които да ви научат на тънките неща на социалните мрежи и как да печелите повече харесвания.
 
В последните няколко дни обаче в Инстаграм се появи тенденцията „Инстаграм срещу реалността“. Идеята е да се публикуват две снимки като едната да покаже обработената страна на нещата, а другата – реалната снимка.
 
Този модел беше подет и от част от големите инфлуенсъри в Инстаграм. Желанието им да научат последователите си, че не всичко е перфектно и зад всяка добра снимка стоят още 20, които не стават за социалните мрежи.
 
Челси Кинг, например, често публикува такива снимки, на които показва какво означава да си инфлуенсър. Почти целият ѝ профил е посветен на това да разбие мита за перфектните снимки, слабите момичета и уникалните места, които се посещават. 
 

8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Руската страна на Инстаграм е - 20 пъти по Тристаграм...
7
1
 
16
 
! Отговори
Мизантроп преди 1 година
Бива ли да ни занимавате с духовното падение на някакви ***?
6
4
 
42
 
! Отговори
х преди 1 година
Никой не може да ме инфлуенсва, защото не се занимавам със социални мрежи, имам социопатни наклонности, отвратен от човечеството и най-вече от неговото затъпяване.
5
0
 
10
 
! Отговори
УРКО преди 1 година
Ъ-Ъ-Ъ-Ъ?!
4
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някои става милионер от нищо, преди 20 години за да станеш такъв по честен начин се е изисквало интелект, работа и години натрупване. Днес милионери са футболисти, манекенки, инфлуинсъри които реално какво дават на света. Един хирург, който спасява животи печели по-малко от някой който прави видео как да се гримираш. Светът полудя!
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Луди случки в Инстаграм. Куковици колкото щеш
2
2
 
33
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 година
Най-често алчни женските инфлуенсъри облъчват зажаднелите мъжки интернет гогутки с облите си задници снимани на различни места по света. А в същите снимки загорели и от нигоко не потърсени кокошки, се навиват да си купят поредната скъпоструваша рокля - която с нищо няма да промени нещата, освен с изтъняване на портфейла
1
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Излизах с едно момиче, чийто живот беше само в Инстаграм и съжалих жестоко. Повече не искам да виждам разни "известни" и зависими от Инстаграм момичета.