10-дневен глад за Уил Смит

Актьорът се подложи на строга диета
24 сеп 2019 18:47, Дарена Найденова
3
10-дневен глад за Уил Смит
Снимка: Reuters

Уил Смит се подложил на 10-дневен глад, след като достигнал 102 кг. Това призна самият той пред съпругата си Джейда Пинкет Смит в епизод от предаването „Red Table Talk“ във Фейсбук. Освен тях, на масата бяха събрани и други членове от семейство Смит – дъщеря му Уилоу Смит, синовете му Джейдън и Трей Смит, както и тъща му Ейдриън Норис. 

Актьорът сподели, че докато е бил на ваканция през миналия месец, е влязъл в една нездравословна рутина. "За закуска хапвах четири-пет мъфина. За обяд пиех един коктейл, а на вечеря си сипвах малко водка. Това беше в продължение на 10 дни".
 
Той признава, че така стига до 102 кг, което е най-високото му тегло през целия му живот. "През по-голямата част от живота и кариерата ми бях в перфектна форма". Все пак, Смит добавя, че е имало време, когато също е достигал тези килограми, но тогава това е било натрупана мускулна маса, а не мазнини.
 
След като се завръща от семейната си почивка, Смит се подлага на стриктен режим. След четвъртия ден кръвното му налягане се нормализира. "Осъзнах, че не знам нищо за храната", сподели той пред съпругата си.
 
Актьорът призна, че вече се чувства по-добре и това преживяване го е накарало да промени мисленето си и начина си на хранене.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1, не е точно така.Зависи от мъфина, но може да има около 400 кал в един такъв, повечето, от които идват от бързи захари, пик на инсулин - лесно превръщане в тлъстини. Ако изяде 4-5 такива спокойно само от тях може да стигне около 2к кал, което е близо до макс за деня за възрастен, който не спортува яко. Ако и пиел/ядял и други неща с повечко калории (като алкохол) и само се е излежавал (нали е бил на почивка) , нищо чудно, че е качил.
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
4 мъфина, коктейл и малко водка за цял ден - и 102 килограма. Според мен от такава "диета" би трябвало даже да се отслабне.