Начини за по-бързо съхнене на лак

Не повтаряйте твърде много
28 сеп 2019 20:30, Иванка Гъркова
5
Начини за по-бързо съхнене на лак
Снимка: Pixabay

Всяка жена иска да има безупречен маникюр. Онова, което отказва повечето да се лакират в домашни условия, е по-бавното съхнене. Понякога стоенето с повишено внимание, за да не се „развалят“ ноктите, е доста изнервящо. Накрая винаги ще се намери някой недостатък.

 
Ако разполагате с търпение, има начин да изсушите лака за нокти по-бързо у дома. Ето 5 начина за това:
 
1. Внимавайте с напластяването
 
Много жени си мислят, че когато сложат повече от един пласт, маникюрът им ще бъде по-хубав и дълготраен. Наслагвайки прекалено много от продукта върху нокътя, той по-трудно съхне и може да се набръчка, с което да се наложи да го изтриете с памук и лакочистител.
 
Все пак, ако лакът е по-рядък и изисква поставяне на два пласта, изчакайте първият да изсъхне добре, след което нанесете втория.
 
2. Ваничка със студена вода
 
Стар трик от времето на нашите майки, които не са ходели на маникюрист. Някои жени слагат току-що лакираните нокти под струята студена вода на чешмата, но по-добрият вариант е да напълните един съд и да потопите вътре пръстите. Така лакът се втвърдява по-бързо и лесно и вие може да си вършите нормално работата, без да се притеснявате, че ще го прецакате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
:))) преди 4 години
Съвсем се сдухАха пишман манипулаторите!Няма хора наоколо, с непромити мозъчета!Все по-невероятни версии за живота ми, абсолютни глупости, тлъсти лъжи!Племето вече напълно деградира.К'ви мъже!!!??! Кой ме е изоставял??!??!! Кой е умрял!??!?!!!?Браво на Официално Освидетелствания бивш военен Мишо Семката, който бръщолеви простотии.Още по-голямо браво на тия, дето го режисират!:)))
4
0
 
0
 
! Отговори
Paint house преди 4 години
За бързо съхнене на лака - боядисвайте лятно време.
3
0
 
0
 
! Отговори
Урбанизация Селска преди 4 години
Стар трик е едно време баба ви на село да не ползва лак за нокти а да рине обора на село и тея градски тънкости не ги разбирате.Кво е това лак за нокти ...
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха, ха, прецакала си се, това ли е журналист????
1
0
 
0
 
! Отговори
8 инча преди 4 години
ха, в тази статия са познали зодията ми!