Кой е задължителният аксесоар за Виктория Бекъм?

Дизайнерката не забравя късметлийските си кристали
5 окт 2019 13:37, Иванка Гъркова
8
Кой е задължителният аксесоар за Виктория Бекъм?
Снимка: Reuters

Без какво не излиза навън Виктория Бекъм? Въпреки че държи изключително много на своя външен вид и стила си, дизайнерката може да забрави някои гримове или аксесоари, но не и специалните кристали, които ѝ носят късмет. Това разкри тя във свое видео, публикувано в Instagram.

 
„Едно от нещата, които обичам, са тези малки кристали, които държа в малко пакетче. Те са толкова дребни и тънки, че мога да ги сложа за украса на цветята из къщата. Те привличат положителната енергия“ разкрива Пош Спайс в клипа.
 
Съпругата на Дейвид Бекъм допълва, че винаги носи една част от кристалчетата в дамската си чанта, защото техният заряд я кара да се чувства по-добре.
 
Според Ейми Карълтън, специалист по естествени камъни, носенето на определен вид камъни, както прави дизайнерката, има своите предимства. „Те подпомагат функциите на тялото. Освен това хората могат да медитират, като ги наредят около себе си“, казва още тя и уточнява, че камъчетата поддържат баланса на организма.
 
Специалистът коментира пред списание „Hello“, че малки кристали като тези, с които Виктория Бекъм не се разделя, трябва да се държат близо до тялото, за предпочитане до кожата. Те излъчват определени вибрации, но колкото по-малки са, толкова по-слаби са и вълните.
 
Бившата спайска неведнъж е разказвала в интервюта по какъв начин се справя със стреса в ежедневието. Освен чрез кристалите, които я зареждат с енергия, тя успява да се отърве от натрупаното напрежение като се разхожда сред природата в своето имение или отива на спа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Памперса. Още помним как се беше напикала тази ингилизка пияница.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Урзула фон дер Лайен е родила 7 деца и изглежда по-добре. И е не само външност.Повечето нямат нужда и желание. Мъжете се чувстват по-комфортно, ако жената е като тях - ларж, непретенциозна и умерено поддържана.
4
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 3 И то родила 4 деца....На 45 години рядко се случва някоя жена след 4 раждания да изглежда толкова стилна.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами готина си е, на тези години.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако на това се казва креативност, умствено изостаналите трябва да са с докторска степен.
1
0
 
5
 
! Отговори
!!!! преди 4 години
Да и имам проблемите!