Проблеми във връзката според вашата зодия

Понякога несъвместимите характери си пречат
17 окт 2019 22:00, Иванка Гъркова
6
Проблеми във връзката според вашата зодия
Pixabay

Проблемите в една връзка най-често се дължат на комплекс от причини. Огорчение, отчуждение, обида, караници за пари или децата, недоизказани чувства и изневери са онези неща, които могат да "разклатят" изоснови отношенията и доведат до раздяла. 

Според астролозите, зодиите на двамата партньoри също имат голямо значение за това дали една връзка е успешна или не. Ако техните знаци са несъвместими, се получават конфронтации, които са изключително неприятни. 
 
Ето как вашия знак определя до някаква степен какво куца в отношенията: 
 
Овен
 
Хората, родени под този знак, са прекалено привързани към половинката си. Те държат да я ображдат с внимание и изпълняват всяка тяхна прищявка. При това са добри слушатели, но и имат по-опърничав нрав. Всичко това трябва да бъде с мярка, защото в един момент това започва да пречи на другия и той се чувства под чехъл и "не може да диша".  
 
Телец
 
Всички представители на тази зодия са отдадени на партньора си. Обвържат ли се, то ще е за цял живот. Телците се раздават, но наранят ли ги, не забравят лесно. Така подлагат на изпитание другия, който може да загуби мотивация и се огорчи от това, че трябва тепърва да се доказва. 
 
Близнаци
 
Те са известни с двойствената си природа. Едно мислят - друго вършат, което се отнася и за връзките им. Тъй като не са от най-последователните, Близнаците си падат по флирта. Дори и да търсят обвързване, половинката им трябва да е с богато въображение, за да угажда на претенциите им. Стане ли им скучно, са готови да потърсят обятията на друг/друга. Затова или са сами или не могат да изкарат повече от няколко месеца с един човек. 
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
феминист преди 4 години
По снимките, по филмите, напоследък, жени често бият мъже. Но е по-добре е, зрителките да не опитват това в къщи.
2
0
 
1
 
! Отговори
Тезей преди 4 години
Това което градиш днес , утре е минало, но винаги остава един фундамент, върху който може да изградиш бъдещето...
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тая девойка с отворената муцуна ше яде мазната опашка. с тея селски чалъми само ше яде мазните .