След модата: Риана се насочи и към бижутата

Изпълнителката разширява бизнеса си извън музиката
Обновена: 4 ное 2019 22:50 | 4 ное 2019 22:46, Дарена Найденова
7
След модата: Риана се насочи и към бижутата
Снимка: Instagram

Риана успя да влезе с пълна сила в модния бизнес след като влезе в партньорство с марката Fenty. Тя направи невероятно шоу по време на Модната седмица в Ню Йорк и впечатли критиците със своите нови модели.

Сега барбадоската изпълнителка иска да разшири бизнеса си и се насочва към пускането на бижутерийна линия. За тази цел Риана отново ще си сътрудничи с Fenty, а линията ще носи името Cameo. Тя ще се състои от три неща – пръстен, обеци и брошка. Всички те ще бъдат на цени между 340 и 530 долара.
 
Освен че ще имат отпечатък от Риана, бижутата ще бъдат покрити с кристали Сваровски и ще бъдат достъпни в бял и черен цвят. Cameo има и скрито послание, което беше обявено от самата компания Fenty.
 
"Марката беше създадена, за да запечата красотата на афроамериканската жена. Въпреки това обаче, колекцията не се ограничава само до това, а иска да покаже красотата на различието. Тя е емблема на креативност и радост", се казва в официално съобщение на компанията.
 
Бижутата са достъпни онлайн, а от Fenty пуснаха няколко снимки, за да отпразнуват излизането на новата линия. Пред обектива на фотографа Рут Осай застават само модели от афроамерикански произход. 
 
Засега не е ясно дали това е последната колаборация между Fenty и Риана, тъй като очевидно изпълнителката жъне огромни успехи на модния подиум. 
 
Още новини за мода четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Красива жена...
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво партньорство, бе, фирмата Фенти е нейна и е кръстена на фамилното й име Фенти. Обаче като дизайнерка е умопомрачителна, и то не в добрия смисъл.