Пълнолуние в Телец: Какво да очаквате?

Ще настъпи в 15:37 часа на 12 ноември
11 ное 2019 21:30, Иванка Гъркова
1
Пълнолуние в Телец: Какво да очаквате?
Снимка: Pixabay

Големи трансформации очакват представителите на някои зодии в следващите дни. Причината е пълнолунието в знака Телец, което ще настъпи в 15:37 часа на 12 ноември. С него ще сложим край на промените, продиктувани от Новолунието в Скорпион. 

През уикенда много хора са имали проблеми със съня именно заради по-пълната Луна. Тя се намира в опозиция със Слънцето в знака Скорпион, което е причина за обърканост и повишена чувствителност. Ето защо времето до 13 ноември ще е напрегнато за мнозина. 

Астролозите съветват в деня на пълнолунието и на следващия, да не стартираме нови начинания, а по-скоро да се ориентираме към успешното завършване на започнатото или плановете, оставени на опашка. А всички знаем, че Телците са майстори в това да отлагат някои неща с дни.

До 13 ноември не бива да действаме импулсивно, защото има риск от финансови загуби и разочарования. При някои не е изключено нагнетяване на напрежението в семейството и работата. Подобно на други явления, Пълнолунието в Телец ще накара хората да се замислят за връзката им с най-близките и техния принос за благото на семейството. 

Как пълнолунието ще се отрази на отделните зодии, четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
М-у-у-у-у-у!