Туит на 8 години и анимационен филм предсказаха смъртта на Коби Брайънт

Много хора се усъмниха дали туита е истински
28 яну 2020 16:40, Нели Христова
32
Туит на 8 години и анимационен филм предсказаха смъртта на Коби Брайънт
Снимка: БГНЕС

Преди 8 години потребител в Twitter и голям фен на Коби Брайън пише пост, от който днес ни побиват тръпки.

"Коби Брайънт ще умре в катастрофа с хеликоптер", гласи постът публикуван през 2012 година. Днес, този пост е навсякъде из медиите, тъй като именно това се случи с легендата на "Лейкърс".  Хеликоптерът му се разби в неделя, а на борда заедно с него бе и 13-годишната му дъщеря Джиана.

Много хора се усъмниха в това, дали туитът е истински. Друг потребител обаче обяснява, че публикацията не е фалшива. По думите му, датата и часът на публикуване на пост в Twitter не могат да бъдат променени. Едниственото, което може да се промени е посочената версия на устройството, от което е публикуван туита.

Отново в коментарите фенът на Коби Брайънт, който прави предсказанието, се извинява многократно.

 

Но това не е еднествоното нещо, което предсказва смъртта на баскетболната легенда. В един от епизодите на анимационния ТВ сериал Legends of Chamberlain Heights се появява и Черната Мамба. Но случващото се, макар и създадено за забавление, е далеч от забавно.

Хеликоптер с цветовете на "Лейкърс" се разбива зад главните герои. От него се подава Коби с двата си трофея. След като е помолен да ги подаде, за да му помогнат да се измъкне, той отговаря учудено: "Да ги подам?!". След това анимираната машина избухва в пламъци.

 

Подобни предсказания често предшестват смъртта на звездите. Те са причината и за подхранването на конспиративни теории, много от които твърдят, че известните личности са убивани с цел, а трагичната им загуба не е просто поредния нещастен случай.

Истината е, че подобно на случилото се  в анимационното филмче, хеликоптерът на Коби Брайън се разбива и избухва в пламъци.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
1
 
! Отговори
юхм преди 4 години
а Майкъл Джексън жив ли е? а илуминьоните го отвлякаха с Мадона на Марс
29
1
 
6
 
! Отговори
явртв преди 4 години
Уитни Хюстън я убиха ритуално не само по време на наградите грами,ами в същата сграда и коронясаха Тейлър Суифт за нейна наследничка.Горката Суифт.
28
0
 
12
 
! Отговори
dam преди 4 години
Приятелю, който говориш за сатанистите. Не знам дали го правиш на шега или не, но като го чета чак и аз се смея, въпреки, че знам, че е истина всичко, което казваш. Смятай до къде са докарали нещата, истината да звучи смешно и почти всички да са слепи за нея. Сатанистите презвемат света все по-осезаемо. Идват лоши времена...
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди няколко години илюминатите убиха Уитни Хюстън точно в нощта на Грамитесега и Коби. Точно ден след като Леброн го минава по точки в родния град на Кобе. Съвпадение?Грамите, където продалите душата си на сатаната да пеят песни със сатанински послания се проведе точно в Лос аНджелис. Случайно? Сатанистите-педофили. които крадат деца на българи, за да ги инзасилват. Бягайте от Запада. Там е сатаната.
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой май го туитна със стингър.
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грамите, сега и Коби. Точно ден след като Леброн го минава по точки в родния град на Кобе. Съвпадение?Грамите, където продалите душата си на сатаната да пеят песни със сатанински послания се проведе точно в Лос аНджелис. Случайно? Сатанистите-педофили. които крадат деца на българи, го убиха. Запада е зло. Бягайте от сатаната
24
1
 
9
 
! Отговори
Lan преди 4 години
Някои предсказания дърпат нишките на съдбата и сбъдват събитията. Не мога да повярвам как се счита за смешно...
23
1
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 4 години
Да, а най-разумната му постъпка е да се качи на хеликоптер в мъгла. Просто толкова е разумен, че целият разум е събран в него.
22
9
 
8
 
! Отговори
питам преди 4 години
този лауреат на нобелова награда по медицина ли е, че толкова шум се вдига.
21
2
 
4
 
! Отговори
пецата преди 4 години
както винаги фейк нюз и нашите нали са "по католици от папата" чуждите медии като п.р.ъ.д.н.а.т нашите се о.с.и р.а.т
20
0
 
39
 
! Отговори
СТАЛИН преди 4 години
ДОНЪЛД ТРЪМП още преди 15г беше президент в семейство Симпсън
19
7
 
22
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
до 18С какво точно този е пример за подражание на хиляди деца по света ?С изнасилването, за което го бяха обвинили ли ?А, може би, защото цветът на кожата му е черен затова е пример за подражание ? Ако беше бял нямаше да е такъв.Не,не, защото е американец ?! Ако беше руснак никой нямаше да скърби.Скърбят само тежко промитите мозъци от евроатлантическата пропаганда.За нас нормалните хора тази тема е напълно безразлична в момент и дори излишна, когато държавата ни гори от всички краища.
18
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коби е атлет вдъхновил милиони деца по цял свят. Идол на повече от едно поколение. Това че цял свят отразява събитието показва колко значим беше този човек за много хора. Хейтърите и троловете може само да замълчите и да отдадете респект, но това за вас е невъзможно, защото сте ниска форма на живот,която още не е еволюирала даже и до това елементарно ниво.
17
2
 
6
 
! Отговори
Дали преди 4 години
Е предсказано или планирано ..кой знае?!
16
13
 
22
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
кои са му разумните постъпки. беше участвал в някакво групово изнасилване и изсипа едни милиони извън съда да не го ровят. баща на 4 момичета. това ли са му разумните постъпки? *** си е негро.
15
4
 
31
 
! Отговори
dam преди 4 години
Останалите хора в хеликоптера, по-малко хора ли са от Кобе?Като гледам и социалните мрежи как сънародниците ни страдат, май доста рода и приятели има Кобе в България.
14
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 14Коби има много разумни постъпки. Не съдете като не познавате историята на човека. Вдъхновявал е няколко поколения. От него може да се научи много не само за баскетбола.
13
7
 
17
 
! Отговори
52 преди 4 години
Уважение към смъртта на всеки, но когато почине човек, известен с разумните си способности, медиите не тръбят за него. А за някой известен спортист вой до небесата.
12
5
 
16
 
! Отговори
Astarot преди 4 години
@9Да, още Шекспир е установил, че в Под Игото на Вазов, думата "хеликоптер" се среща 7 пъти...
11
6
 
7
 
! Отговори
rusnak преди 4 години
При америкосите всичко се моделира предварително. На него това му беше цената за величието, а сега ще има и лого на НБА.