2, 20, 22 февруари – любимите дати за сватба на московчаните

Повече от 1500 двойки ще сключат брак през тези три дни
2 фев 2020 16:45, Нели Христова
5
2, 20, 22 февруари – любимите дати за сватба на московчаните
Снимка: БГНЕС

"Повече от 1500 двойки ще сключат брак в Москва на три февруарски дати, повечето от заявленията са подадени за 20 февруари", това казват за РИА Новости от пресслужбата на московските служби за бракосъчетания, цитирани от БГНЕС.

"Февруари 2020 г. е популярен сред младоженците. Първата предпочитана дата – 02.02.2020 г. – се пада в неделя, който е официален почивен ден в деловодствата и сватбените палати. Но младоженците ще могат да сключат брак в три сватбени палати, които ще работят ежедневнопрез февруари. Общо за 02.02.20 са подадени над 160 молби", гласи съобщението.

Отбелязва се, че 20 февруари,- четвъртък, се ползва с най-голяма популярност сред новобрачните московчани. Бракове ще могат да се сключват и в деловодствата на някои райони в руската столица. Повече от 1000 двойки планират да се оженят този ден.

Третата желана дата е 22 февруари. Повече от 750 младоженци планират да се оженят на този ден, около 50 от тях са подали молбите си на специалните сайтове за регистриране на брак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Така развода ще е по-приятен, нали
2
2
 
4
 
! Отговори
Брей преди 4 години
Русия може да се похвали с много сайтове където хората си помагат един на друг. Имат си собвствен гугъл, собствен фейсбук....всичко си имат.....и селф-драйвинг таксита си имат...и сателити си имат и ватенки си правят и какво ли не.....А ние една замунда не можем да поддържаме.....единственото което произвеждаме и се купува са слот машини за казина и онлайн букмейкъри. И фармация имаме малко и оръжия произвеждаме малко
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия може да се похвали със специални сайтове за регистриране на брак.