Imoti.net със собствена звезда в небето

Клиент изрази благодарност с безценен подарък
Обновена: 12 фев 2020 11:19 | 12 фев 2020 11:18,
5
Imoti.net със собствена звезда в небето

Водещият сайт за недвижими имоти Imoti.net вече има звезда в небето. Сайтът получи сертификат на свое име с координати на звездата, кръстена на него. Клиент на платформата подари звезда на Imoti.net, с което изрази благодарността за добрата работата със сайта.

„За нас този жест от страна на клиент е признание и оценка за професионализма ни“, заяви мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Звездата Imoti.net може да бъде видяна на RA 19:59:51.3 – 34:41:52 dec.

Imoti.net е първата платформа за обяви за недвижими имоти в България и през 2020 година отбелязва 20-тата си годишнина. За това време сайтът успя да се наложи като един от най-успешни платформи за покупко-продажба и наем на недвижим имот. Освен разнообразни обяви и ценни съвети Imoti.net предлага и 360-градусови обиколки на имотите. Функционалната услуга позволява на потребителите бързо и лесно да разгледат желания апартамент.

Поредицата на Imoti.net „Доверен брокер“ пък предлага  съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти, благодарение на които потребителите да могат да вземат информирано решение в свой интерес по всяко време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, качествените сайтове, трябва да се рекламират, така че, коментари 1 и 2 показват типичните "***" мъдрости на принципа: "Да кажа нещо, белким ме помислят за умен" :D Е не, помислихме ви за такива, каквито сте - Празноглавци :D
1
1
 
6
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 4 години
Зле прикрита реклама.

Спонсорирани публикации