Култ: Срещу $100 хил. рускинята Тихомирова спасява света от Апокалипсис

"Магистърът" измамил стотици бизнесмени, пазейки ги от черни магии
21 фев 2020 20:42, Нели Христова
43
Култ: Срещу $100 хил. рускинята Тихомирова спасява света от Апокалипсис
Снимка: vk.com

През деня Гайва Тихомирова – психолог, превърнал се в "магистър“, стои в "храма“ си  и приема клиенти, които искат да се отърват от "черна магия“ или зли магове. Те търсят спасение при нея от проблемите си в живота.

За  своята помощ тя взимала най-малко 2000 долара. През нощта Тихомирова и нейният култ "Орденът на Пътя“ провеждат ритуали, за да "предотвратят идването на Апокалипсиса, да предпазят живота и цивилизацията на планетата Земя“ и карат жертвите си да им плащат огромни суми пари за "божествената закрила“.

По-рано тази седмица полицията в Санкт Петербург залавя Тихомирова и влиза във всичките имоти на Ордена, включително техния храм, който се помещава в двустаен апартамент, офисите им и конюшните извън града, където те заговорничели.

Клиентите на Тихомирова били като Роман  - бизнесмен от Санкт Петербург, който прибягвал към чашката прекалено често. Той разказва пред 78.ru, че чул за Тихомирова от приятел на негов приятел.  Роман посетил храма, за да се опита да намери лек за алкохолизма.

Първоначално хората в организацията били приятелски настроени към него – изслушвали го, успокоявали го и го накарали да се чувства така, сякаш наистина е един от тях и са загрижени за здравето му. За мъж, който бил свикнал да чува от докторите, че не могат да му помогнат, това била абсолютна промяна. Роман се "закачил“ и постоянно идвал на "балансиращите сесии“ на Тихомирова за 100 долара.

Ала въпреки редовните си посещения на храма, Роман не се подобрявал. За това Тихомирова предположила, че отговорът не се намира в Санкт Петербург, а в друга държава. Цената на лечебното пътуване била 2000 долара. Заслепен от обещанието, че най-накрая ще се отърве от алкохола, Роман платил цената и се отправил към Литва заедно с групата. Там се провели няколко ритуала – бизнесменът бил погребан жив за 8 часа, висял на кръст, за да може "да си прости“, дори бил оставен навътре в гората сам, без храна и вода, за 24 часа. Това не помогнало, нито следващите няколко пъти, в които Роман се връзвал на Тихомирова в следващите 8 години.

Култът напълно изцедил бизнесмена, прибирайки от него близо 150 хил. долара. Накрая той обявил фалит и изгубил всичко.

Роман обаче имал и доза късмет – той не бил достатъчно богат да си позволи "най-страхотната“ услуга на култа – божествената закрила. Тези, които можели да си позволят 20 хил. долара на човек получавали пълна закрила от всички врагове, било то физически или духовни, дори пратени от самия Бог. А ако някой от клиентите бил бизнесмен, той можел да си поръча закрила за цялата компания за скромната сума от 300 хил. долара.

За нещастие на клиентите, протекцията не била вечна. Молитвите се провеждали от свещеници, на отдалечен остров, а притокът на пари трябвало да е редовен, за да не "изветрее божествената закрила“.

Но както във всеки съмнителен култ, се появяват и "неверници“ – хора, които отказват да платят, след като виждат, че молитвите не работят или започват да задават прекалено много въпроси, най-вече за имотите на Тихомирова.

Все пак тя притежавала няколко апартамента в Санкт Петербург, офиси и ранчо извън града. Според полицията, Тихомирова била безкомпромисна към тези, които се съмнявали – тя заплашвала семействата им, бизнесите им и най-вече се заканва, че по петите им ще тръгнат черни магове и дори полицията, която "работи за нея“.

Ала вместо срещу неверниците, на 18 февруари полицията тръгва по петите на Тихомирова. Още през 2019 година срещу нея е подаден сигнал за измама, а в претърсването на имотите й, властите откриват 120 ампули с приспивателни, 60 ножа, 50 окултни книги и повече от 17 хил. долара в кеш.

Тихомирова е арестувана, а властите предполагат, че за да "предотврати Апокалипсиса“ тя е прибрала няколко милиона долара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
В общи линии, Бойко така процедира и с нас, не се ли усещате?;)))
31
0
 
3
 
! Отговори
КЛ преди 4 години
Браво на Полицията. Не знам какви са им законите за измама, но дано са по-добри от нашите.Ние сме държавата на измамите и измамниците. Включително Националната лотария на Черепа, рекламирана по националната ни телевизия.Навсякъде има измами и мошенници, но на национално ниво, като при нас, са малко.
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом е за спасението на Земята си заслужава да и събера малко капачки.
29
6
 
11
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Това не може да е вярно .По абсурдно нещо не съм чувал .Бизнесмените обикновенно са умни хора.На такива глупости би се вързал някой тотал ид.иот с 2 лв в джоба .
28
1
 
11
 
! Отговори
е и..? преди 4 години
Че тот такива като тази ги има навсякъде ...ив САЩ и в Германия ...и в Англия .....навсякъде е пълнос магове които развалят магий ....и в България е пълно с такива ...за 200лв се разваля магия и в Перник...от личен опит знам ....;-)шарлатани е имало и ще има докато има балъци да им плащат...
27
11
 
15
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Доктора по окултни науки Бойко Борисоф Безсребърника подържа в Барселона Орден Армагедон, който безплатно обяснява, как в една много бедна страна и населена с простаци, се правят 4 (четири) милиарда кеш, за недвижимост като замъци и много други прилични суми пуснати за пране не говори, предвид завистта на споменатите простаци! Мистика! - безплатна работа, а милиардите растат?!
26
1
 
14
 
! Отговори
nina преди 4 години
Жива да не бях...Само луди могат да плащат хилки в зелено на тази лудата от снимката :))))
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***, сега ще спя като къпан, с такава приказка за лека нощ
24
6
 
10
 
! Отговори
Курил преди 4 години
аз като 14 годишен и кааах да *** избави от девствеността и реших да и платя спръдня, тя вика а не не, нямам да ти върна, ти ми даааш, милиони, аз самопутката ти си дааам, може да ме чукаш 365 дни в годинаата и дай само да типомиришагъза и сичку е точну
23
1
 
13
 
! Отговори
Свети Нафарфорий преди 4 години
Този култ не е особено много по-тазличен от останалите познати ни религии. И там има дарения, и то от съмнителни типове, ако се отделиш от тях те предават на "анатема" и те заплашват с вечни мъки. Твърдят, че света се крепи на молитвите им и други подобни небивалици. Който си е имал взимане-даване с чернодрешковците знае за какво става въпрос. Лошото е, че големи хора им се връзват и вярват, че молитвички и светена водичка ще ги излекуват или ще им решат друг проблем.
22
1
 
11
 
! Отговори
резача преди 4 години
най долия сайт с долни админчета цървулковци. Ко триете е рогачи!
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доказателство, че богатството не винаги предполага и елементарна интелигентност.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българи колят пуйките - за тази работа германци не се намират
19
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДОКАЗАНО - Алкохолизма побеждава всички секти и култове!
18
1
 
13
 
! Отговори
Бат Сали преди 4 години
Как сте, шарани?
17
7
 
9
 
! Отговори
Българин преди 4 години
В България при демокрацията и американското патньорство политиците които царуват и ни управляват са честни и българите живеем добре, такова нещо в България при демокрацията и американското патньорство никога не може да се случи.
16
0
 
6
 
! Отговори
Кръстьо преди 4 години
Явно го е предотвратила до сега. Но след като са я затворили - като нищо може да дойде и тогава ...
15
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В тази държава царуват шарлатаните.Като се започне от Ленин, та до последния.. Ако света загине,причината за Апокалипсиса ще са точно те!
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До младенРозмари де Мео е някаква по-усъвършенствана версия на това нещо.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"150 хил. долара. Накрая той обявил фалит и изгубил всичко."eгати бизнесмена...пак някаква партенка е това