Тенденции в обзавеждането, които няма да са на мода през 2020

Не се чувствайте длъжни да избирате конкретен стил
25 фев 2020 18:45, Михаела Лазарова
0
Тенденции в обзавеждането, които няма да са на мода през 2020
Снимка: istock

Времената се менят, а заедно с тях и модните тенденции. Тенденциите в домашния дизайн и обзавеждане също следват своите трендове и през новото десетилетие има някои начини на обзавеждане, които ще са демоде.

Ако сте решили да следвате някой от тях, променете концепцията си. Вижте кои тенденции в обзавеждането ще са демоде през 2020 година.

„Мъжки“ срещу „женски“ стил на обзавеждане

Мъжка стая, женска стая, всички тези клишета ще останат в историята. Отървете се от тях. Избягвайте обозначаването на отделните секции в интериора в дома ви, не им слагайте етикети. Вместо това се постарайте да интерпретирате собствените си предпочитания в съчетаването на цветове без да се придържате към строги правила.

„Розовото е за момичета“ и „синьото е за момчета“ е стереотип, който през новото десетилетие ще остане в историята. Същото важи и за подобните цялостни етикети за интериор, сред които „романтичен“, „битов“, „минималистичен“, „италиански“, „бохо“ и така нататък.

Определени цветове не си подхождат/ подхождат си

Това е още едно клише, което ще остане в историята на интериорния дизайн. Ако досега сте се придържали към установени старомодни правила в съчетаването на цветове, 2020 година е моментът, в който този тренд спира да съществува.

Чувствайте се свободни да подбирате нестандартни цветове, които ви допадат. Не се задължавайте да следвате установените правила, защото те вече не важат. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации