4 идеи за маникюр, които да пробвате вкъщи

Те са в стил "негативно пространство"
Обновена: 1 май 2020 16:57 | 1 май 2020 16:57, Иванка Гъркова
2
4 идеи за маникюр, които да пробвате вкъщи
Pexels

Стилът „негативно пространство“ е една от актуалните тенденции в ноктите през 2020 г. Много маникюристи рисуват най-различни геометрични фигури и „разделят“ ноктите с тях, за да се получи така нареченото свободно пространство в една част от плочката. То може да остане в безцветен или нюд лак, дори неоцветено. 

По време на изолация много жени търсят идеи за маникюр, който да направят вкъщи. И тъй самото съчетание „свободни форми“ предполага, че те не трябва да са перфектни, всяка може да опита да преобрази ноктите си с тях.
 
Линии в различни цветове, кръгчета, геометрични фигури, точки. Всичко това може да присъства в маникюра ви, стига да имате нужното търпение, за да го направите стъпка по стъпка.
 
Ето четири предложения, които подбрахме за вас:

1. Обърнат френски маникюр
 
Хубавото на ноктите в стил „негативно пространство“ е, че съчетават няколко тенденции в едно. Така например може да си направите хем модерен френски маникюр, хем да използвате различни свободни форми. 
 
Първата идея е много лесна. За предпочитане е е да имате средни или по-дълги нокти, за да може фигурите да изглеждат по-добре. Поставяте безцветна основа, след което с избран от вас цвят правите обърнат френски маникюр (в случая със светлосиво) на част от ноктите. На останалите съчетавате сивите триъгълници с други две геометрични фигури (на снимката в бяло и черно). Именно нестандартните форми правят ноктите още по-интересни. 
 
 
Още идеи за маникюр вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Бубето преди 3 години
Аз залагам на телесните тонове за маникюр за пролетта. :)