Как Натали Портман поддържа перфектна фигура?

Актрисата постепенно преминава към веганството
19 юни 2020 15:07, Дарена Найденова
13
Как Натали Портман поддържа перфектна фигура?
Снимка: Getty

Натали Портман е носителка на множество награди, включително „Оскар“ и „Златен глобус“. Освен че е актриса, тя се подвизава и като сценарист, продуцент и режисьор. Често е бъркана с Кийра Найтли, с която доста си приличат. Въпреки това, двете нямат нищо общо освен играта си в Холивуд. 

Портман е родена на 9 юни 1981 година в Йерусалим и рожденото ѝ име е Нета Лий Хершлаг. На 4-годишна възраст започва да танцува, но винаги е била привлечена от киното. Дебютира на големия екран, когато е на 12 години, във филма на Люк Бесон „Леон“. Успява да завърши университета „Харвърд“ и взима бакалавърска степен по психология.
 
Едни от най-запомнящите ѝ се роли са тези в „Черния лебед“, „Междузвездни войни“ и „Тор“. През 2012 година се омъжва за Бенджамин Милпие, с когото имат две деца. Въпреки че стъпва на голямата сцена през 1994 година, Портман и до днес се смята за една от най-красивите актриси в Холивуд.
 
Тайната ѝ за перфектна фигура се крие в определен хранителен режим и постоянни тренировки, с които впечатлява всеки режисьор. 
 
Какви са тайните на Натали Портман за перфектна фигура четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Перфектна според кого? На мене тая чафка не ми се нрави.
6
1
 
0
 
! Отговори
ира преди 3 години
перат я ***
5
3
 
8
 
! Отговори
мид преди 3 години
Доста е относително кое е недохранване и кое не. В балканските представи още от едно време детето трябва да е дебело за да се приеме, че е нахранено добре. Това е много вредно и неслучайно сме на този хал. Не пречи малко ограничение, но в рамките на нормалното. Аз лично спрях всякакви чужди мазни сирена освен българско бяло сирене ( просто него обичам най-много) и усетих доста разлика, спрях всякакви колбаси и когато искам месо -ям месо, а не деривати и т.н.
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Премахва рибата, млякото и сиренето."И защо това трябва да ни е за пример? Така се лишава от важни хранителни вещества. Хората не сме тревопасни все пак.Всеки да пази какъвто режим иска, но не и да се дава да пример на останалите, особено ако е очевидно нездравословен.По-долу коментиращият е прав - това е недохранване.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази много ми харесва, бих е пълнил всеки ден без да ми писне !
2
0
 
8
 
! Отговори
Аз преди 3 години
какво съм виновен за грешките които допуска журналистката, та ме tриеш?
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с това веганство. Едно е да си слаб, съвсем различно нещо е да си недохранен.