Бившите на Хари: Какво прави сега Кресида Бонас?

Двамата излизат заедно цели 9 години
1 юли 2020 21:30, Екип на Tialoto.bg
17
Бившите на Хари: Какво прави сега Кресида Бонас?
БГНЕС

Любовната история на принц Хари и Меган Маркъл продължава да вдъхновява милиони по целия свят. Всяка тяхна крачка се следи под лупа, а след като се отказаха от кралските привилегии, те спечелиха още повече симпатии.

Известната двойка всеки ден доказва, че заедно можете дори да отидете срещу целия свят и си заслужава да се борите за собственото щастие.
 
Вече е трудно да си представим до Хари да бъде друга жена, а не Меган.
 
Но сценарият можеше да бъде съвсем различен.
 
Британската актриса Кресида Бонас имаше връзка с внука на кралица Елизабет II. Но самата тя инициирала раздялата и отказала да сложи кралската тиара.
 
Кресида се запозна с принц Хари благодарение на принцеса Юджийн през 2012 година. След две години връзка тя реши да не дава фалшиви надежди на Хари и настоя да се разделят.
 
Двамата останаха приятели, а актрисата бе сред гостите на сватбата на Хари и Меган.

Но защо Бонас отказа да стане част от кралското семейство?
 
Наскоро Кресида призна, че през 2014 г., когато в пресата се появиха слухове за предстоящия им годеж, тя се уплашила от отговорността, която ще има като съпруга на принца.
 
Тя не се е виждала като съпруга на престолонаследника и непрекъснато да бъде под натиск, какъвто усетила и по време на връзката им.
 
„Страхувах се, че няма да успея. Уплаших се да не бъда отхвърлена и да правя всичко погрешно. Тревогата, че не мога да бъда перфектна, ме спираше много пъти и ми пречеше да преодолявам различни житейски ситуации. Не само с Хари“, казва актрисата.
 
Още за живота на Кресида Бонас четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Какво прави ? преди 3 години
Аз знам. Но не е културно да ви го кажа .
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Вижте разбирам дълбокота ви омраза към Меган Маркъл но в края на краищата Хари се ожени за нея."Ожени се и я слуша :) . Добро момче!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сме зодии.
13
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте разбирам дълбокота ви омраза към Меган Маркъл но в края на краищата Хари се ожени за нея.Факт.Ако харесвате Хари, се опитайте да харесате и жена му по това ще си проличи колко го уважавате. Да, британският консерватизъм с който те толкова много се хвалят беше разбит в кралското семейство влезе американка със свободно възпитание и с по - човешки поглед към живота. Това е положението.А Хари все пак си остава кралско чедо. Няма да отиде да бачка в Бъргър Кинг. Това е повече от сигурно
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6 Нищо подобно.Уолис Симпсън не е искала принцът да се отказва от трона заради нея усещайки че нея ще обвинят за това Изборът е бил на Едуард Седми.Той я е обичал. не можем да виним хората че изпитват чувства.Дори и кралските особи са хора. което много често , да не кажа винаги, се забравя.А тая Кресида Бонас е сякаш излязла от конвейер -кралските кандидатки винаги изглеждат като изляти от един и същи калъп. Абсолютно еднакви физиономии - Кресида,Кейт- никакава разлика Каква скука
11
4
 
9
 
! Отговори
Дончо Тръмпов преди 3 години
Нпишете нещо и за нашата принцеса от Банкя-как спинка сладко с милиони евро и злато по нощните шкафчета...
10
0
 
15
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Тая е Поне Милион Класи над тази, за коята се Ожени! Принца трябва да е полудял!!
9
0
 
11
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Да,бе романтика!Беше романтиката докато ги издържаха,сватба,тоалети,ремонтираха им двореца..Сега,Чарлз се гъне от немай къде,още да им романтично донякъде.Абе,тяхна си работа,все пак Кралицата не заслужаваше такова отношение ,но ,въпреки това се представи достойно.Меган използва принца заради известността,надявайки си чрез него ще пробие пи лесно, но в САЩ,не е същото!Там няма готов сценарий както в Кралството.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да,новата роля я уплашила,а не е трябвало.Много по добре щеше да стои до Хари ,по естествено,отколкото надутата Меган,изкуствена,меркантилна, ,надявайки кой знае на какво,може би на принцеса без ангажименти,протокол и т.н.,роли,но не като в киното.Американките не могат да станат англичанки,камо ли в кралско семейство.Сега като безработни,ги закопчаха с " расизма" ,платено,но това не е като да е безплатен обяд и то в смутните времена на другия континент.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Говорите за Едуард 8 - той е крал, а не някакъв си принц, 6 по ред на престола. Едуард абдикира 10 месеца след като става крал след смъртта на баща си Джордж 5, като не дочаква коронацията си и се жени за разведената американка Уолис Симпсън. Тя обаче не е искала брак с него, нито пък е очаквала да абдикира. Не се развеждат, той не се самоубива, умира през 1972 г., а тя през 1986 г. Едуард в едно интервю споделя, че съжалява. Като цяло връзката им е отворена - Уолис е любовница на Рибентроп.
6
0
 
14
 
! Отговори
до 4 преди 3 години
А защо тя не се отказа от всичко заради него? Или взаимно да направят компромиси? Т.е. той я обича, тя него - не. Това е простата истина.Иначе, историята съвсем не е нова, той не е първият английски принц, отказал се от всичко заради американка, случило се е в началото на 20 век. Впоследствие тя се развежда с него, той се пропива, а доколкото си спомням и се самоубива накрая. Вероятно и тази "романтика на новото време" и "любов с главно Л" ще свърши по същият начин.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се пишат такива хвалебствия за хора, които се познават цифром и словом 3 години, е меко казано глупаво.Романтика и любов, но все още са на издръжка от Чарлз, живеят в чужд дом, даден им уж от добро сърце - и това са хора по на 40 години.
4
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Вдъхновение е, защото заради една жена,някои могат да се откажат от всичко. Това е любов с голямо Л. И наистина може да вдъхновява и да дава надежда че хората могат да се обичат и да се женят по любов а не от изгода или по принуда. За мен историята на Меган и Хари е новата романтика, романтиката на новото време. Мислех че това вече не е модерно и че е изчезнало но те ме опровергаха. Радвам се за тях и им желая успех.
3
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въобще не ме интересува. Щом е бивша изобщо не е важна. За никого. Не знам защо са я извадили от нафталина. За да натриват с нея носа на Хари ли? Сигурна съм че Хари дори и не помни коя беше Кресида Бонас. Така беше и с бившия на Меган. Ама на кого му пука.
2
1
 
14
 
! Отговори
Честно преди 3 години
Кресида от снимката се хили на Хари като всичките му бивши. Хари е бивш принц и безработен военен.
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Любовната история на принц Хари и Меган Маркъл продължава да вдъхновява милиони по целия свят."===Не знам кого вдъхновява тая сапунена опера. Тая му стъпи на врата, накара го да напусне кралското семейство и да отиде в нейната страна и да се откаже от всичко. Това не е любов, това е вампиризъм. Какво вдъхновение видяхте, не мога да разбера.

Спонсорирани публикации