Плажни рокли за лято 2020 - какви са тенденциите?

Ето как да изберете вашата
3
Плажни рокли за лято 2020 - какви са тенденциите?
Pixabay

Отново е това време от годината, в което може да експериментирате с гардероба си. Добавете нещо свежо към вече притежаваните тоалети, за да впечатлявате околните през летните месеци. Пандемията от коронавирус сериозно промени плановете ни, но все още мислим за морето и какво точно да сложим в куфара.

Лятото тепърва започва и почивката е задължителна, независимо дали ще бъде на родното Черноморие, или някъде в чужбина. И докато мъжете взимат със себе си няколко чифта тениски и къси панталонки, то при жените нещата стоят по малко по-различен начин. Освен че трябва да сложим в багажа си задължителните къси ръкави, трябва да помислим и за летните и плажните рокли.
 
Да, мъжете ще кажат, че са едно и също нещо, но дамите знаят, че има огромна разлика между двете. Докато летните рокли трябва да бъдат подходящи за разходка и романтични вечери, то плажните са по-освободени и по-леки, за да не дразнят кожата, която току-що е изгоряла от слънцето. 
 
Разбира се, стилът за плажа също е важен, но тук поне не е задължително да внимавате за съчетаването между рокля и обувки. Чехлите или сандалите са прекрасно решение и винаги са удобни. 
 
Ето 4 рокли за плажа, които трябва да имате в гардероба си:
 
Рокля на точки
 
 
Този класически модел никога не излиза от стил. Роклите са едновременно елегантни и спортни, което ги прави идеални както за плажа, така и за романтични разходки. Предлагат се в различни модели – от прилепнали до изключително свободни, които позволяват на летния бриз да ви охлажда след часовете, прекарани под жаркото слънце.
 
Още за актуалните плажни рокли за лято 2020 четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Фешънуийк преди 3 години
Ами покажете направо роклите за есен/зима 2020. То рокли лятото няма да се носят. Само маски.