Тренировка по 30 минути на ден - достатъчна ли е?

Фитнес инфлуенсърка дава съвети как да постигнете добър резултат
7
Тренировка по 30 минути на ден - достатъчна ли е?
Pixabay

Температурите вече сериозно се покачиха и умът ни излетя към морето и плажовете. След като прекарахме няколко месеца в изолация, сега нямаме търпение да се насладим на хубавото време и да придобием перфектен тен. Някои от нас използваха карантината, за да влязат във форма, но други все още не са постигнали желания резултат.

Хубавото на 21-ви век е, че може да тренираме онлайн с фитнес треньори от целия свят, гледайки видеа в интернет или следвайки различни диетични планове, направени в социалните мрежи. Един от тези инфлуенсъри и треньори е Кайла Итсайнс, която има почти 10 млн. последователи в Instagram. 
 
Нейната работа изглежда доста сложна – редовни тренировки, здравословно хранене и всичко това под зоркото око на всички фенове. Всъщност обаче реалността не е толкова жестока. Итсайнс споделя, че се придържа към едно правило и това е тренировката за 30 минути.
 
"Опитвам се да покажа на жените, че не трябва да прекарват цял ден във фитнеса, за да постигнат добри резултати", казва тя пред списание People. Друг мит, който Кайла иска да развенчае е за правилното хранене. Според нея, много хора смятат, че въглехидратите им пречат на теглото, но това не е така. 
 
Тя споделя, че ключът към добрата фигура е балансираното меню и малките порции. Съветът ѝ за поддържане на тегло през лятото е мисленето в аванс. „Не започвайте деня си с мисълта, че ще правите каквото си искате и ще ядете каквото си искате“. Кайла предлага да планирате менюто си, за да не съжалявате след това. Ако все пак искате да хапнете нещо вредно, то на следващия ден задължително трябва да направите една тренировка.
 
 
Още от съветите на Кайла Итсайнс четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
До Хаха преди 3 години
Има, има.... и думата "трйдър" има превод и значение на български ! Само бедната ти култура не може да го вдене.
3
5
 
1
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Абе кратунистански ***, инфлуенсър е термин, който няма превод на български, както и в германо-, и испано-говорящият свят се използва по същия начин. Що па си мислите, че всичко трябва да се приравнява с много бедния български, в който 30 процента от думите са турски и огромен брой думи са взети от френския и немския в края на 19и началото на 20и век? Богат е само на псувни.
2
0
 
6
 
! Отговори
О реч омайна..... преди 3 години
Теглиха ти една майна.... Като прочетох "фитнес инфлуенсърка" бързо отскочих до дюкяня и си взех един тълковен речник !
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво е "инфлуенсърка"???Свършиха българските думи значи!