Бой на борда на самолет заради пияни британци без маски

Те са задържани от полицията в Испания
3 авг 2020 11:55, Нели Христова
105
Бой на борда на самолет заради пияни британци без маски

Поне до 31 август авиокомпанията KLM задължава своите пътници да носят маски заради пандемията от коронавирус. Но по време на полета от Амстердам до Ибиса преди дни избухва бой между пътуващите. Двама от тях отказват да носят маски, а останалите хора в самолета настояват те да спазват нарежданията.

Няколко мъже се сбиват с двамата британци, които отказват да сложат маските си, малко след като самолетът излита. Един от пасажерите заснема сблъсъка на видео, на което може да се чуе как другите пътници молят мъжете да спрат, защото "на борда има деца". В края на клипа се вижда как един от провокаторите лежи на пътеката, с ръце зад гърба. Той продължава да не носи маска.

Двамата мъже са задържани с помощта на няколко други пасажери и са арестувани от испанската полиция в момента, в който самолетът е кацнал в Ибиса, пишат от Independent.

"Двама непокорни пътници отказаха да носят маските си и притесняваха физически и вербално останалите пасажери. Пилотът уведоми властите и, след като самолета кацна, двамата бяха арестувани", казва говорител на KLM. По думите му безопасността на полета не е била компрометирана.

Според потребителя Michighclub, който публикува видео на боя в Instagram, британците не просто отказали да носят маските си, но и пиели водка през цялото време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
7
 
19
 
! Отговори
АБВ преди 3 години
Браво на пътниците! Точно това е начина тарикатите и пияниците да бъдат научени да спазват правилата!
46
4
 
12
 
! Отговори
Харабейшио преди 3 години
Гледайки клипа от източника, никъде не се споменава за маски, а за пияни англичани.Това с маските ваше съчинение ли е?
45
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея са луди,за едни маски да се бият и нараняват помежду си!Нямам думи!
44
7
 
6
 
! Отговори
Атанас преди 3 години
До ГостАма, че си необразован! Чакай ще ти го обясня, че да го схванеш:Представи си че вируса е урина, ако двама човека едят близо един до друг голи и едновременно почнат да пикаят един срещу друг ще се опикаят нали? Е сега единия си слага панталон - той не може да опикае другия заради панталона, е сега и другия си слага панталон - сега никой не може да опикае никой! Така бачкат и маските - трябва всеки да ги носи за да не се осерем вместо да се опикаем накрая ;).
43
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да дойдат в Абсурдистан. Тук никой копче няма да им каже... Хайгашот се опита но какво от това...
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Работническа класа" не означава, че другите нищо не работят, а означава определени професии и занимания като шофьори, чистачи, бармани и т.н.Работническата класа създава придадена стойност с труда си срещу заплащане определено с договор с капиталиста.Средната класа (a.k.a интелигенцията, чиновничеството и занаятчии) е обслужваща обществото класа, която или не е част от процеса на създаване на придадена стойност, или пък работи за себе си, без да наема работници.
41
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе той и Балдоин се е правил на велик едно време,ама Калоян му е разказал играта.Мутрата в кулата и да трае!Те от тогава още ни мразят ингилизите.Не са могли да ни направят колония,а български се е говорел по целия балкански полуостров.Не е имало корупция тогава и закона в България се е спазвал.Турците ни научават,че може и с корупция и доносничество да се подмазваш на началника и от там край с държавата!
40
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 29"Работническа класа" не означава, че другите нищо не работят, а означава определени професии и занимания като шофьори, чистачи, бармани и т.н. Средната класа работи по-квалифициран труд и живее в други квартали, учи в други училища, говори с друг акцент.
39
3
 
7
 
! Отговори
До необразования 29 преди 3 години
Бялата работническа партия е най високата класа в Обединенито кралство за твое сведение. И това е в цяла Европа. За нисша прослойка се водят емигрантите и тези които не са МЕСТНИ на дадената държава. Специално в Британия най низшата прослойка са Африканците-не..гри,индийците,пакитата,арабите и всички от бившите колонии.
38
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквам генно модифициране и децата да се раждат вече с кожени маски.Да им седят сгънати на вратовете и като кимнат хоп нагоре покриват до носа.Еволюция к'во да правиш...
37
6
 
7
 
! Отговори
Здрасти преди 3 години
Мангъров да им изнесе лекция че ковид няма
36
1
 
11
 
! Отговори
ГЕРБО преди 3 години
...и как да пиеш водка с маска?
35
0
 
12
 
! Отговори
Няколко... преди 3 години
...трудни месеца и елементите на цивилизованост у самообявилите се за цивилизатори на света започват да чезнат като дим при силен вятър. Не че някой запознат с възпитанието на британския *** някога е имал съмнение в това, че иде реч за пияни ***, но е впечатляващо да го видиш в подобна, самолетна ситуация...
34
13
 
6
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Браво на англичаните, прави са хората , да носиш маски е ненормално и нечовешко. Скапаната маска не предпазва от какъвто и да е вирус, а пречи на дишането и дихателната система.
33
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
докъде ще доведе масовата психоза хората.караш ги да се страхуват след което приемат ограниченията за нещо нормално и даже искат още.
32
1
 
5
 
! Отговори
корона чао преди 3 години
ама тя короната по англичаните не върви. яко бира, мачове и бритиш псувни - вируса бега яко от тях.
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама и тулупа ли е бил на самолета ?Защото се вижда на снимката, макар и с гръб.
30
3
 
8
 
! Отговори
White lives matter преди 3 години
Как не се е сетил да вика: I can't breath
29
2
 
10
 
! Отговори
Дей бастуня преди 3 години
За ингилизите само бой по кратунТа с бастуна докато им дойде ума!!!!!!!
28
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНе са такива всички ингилизи. Това е бялата работническа класа (най-ниската прослойка на обществото там). Бръснати глави, татуировки, пиърсинги и спортно облекло. Средната класа има съвсем друг външен вид и култура.

Спонсорирани публикации