Орлов мост отново е блокиран, изникна нов палатков лагер

Домати и яйца по сградата на Министерския съвет
Обновена: 7 авг 2020 22:58 | 7 авг 2020 22:58, Камелия Цветанова
764

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Движението в района на Орлов мост отново е блокирано от протестиращи в 30-ия ден на антиправителствени протести в столицата. Демонстрантите отново разпънаха палатки на възловото кръстовище, след като рано тази сутрин при полицейска акция беше премахнат палатковия лагер.
Още по темата

Пространството между Ректората и Орлов мост тази вечер беше превърнато в пешеходна зона. 

Както всеки ден недоволните от властта, които искат оставките на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, тръгнаха от Министерския съвет и стигнаха до Орлов мост.

 Правителствената сграда беше обсипана с яйца и домати.

Движението по булевардите "Дондуков" и "Цар Освободител" също беше блокирано по-рано от стотици протестиращи, събрали се в "триъгълника на властта" за поредната вечер на антиправителствен протест в София. Полицейското присъствие в района е видимо по-малко от предишните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


764
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
526
1
 
4
 
! Отговори
ха ха преди 3 години
До САТ Н "незаменимия мухлясъл" певец Белчев се интересува единствено от паричките, които тези много удобно му осигуряват вече доста години - персонална пенсия по предложение на същата тая община, същата община май е постоянно спонсор на концертите миу, постоянно тези го предлагат за всякакви награди абсолютно лобистки и незаслужено....Че как ще подкрепя протести - ще си РИТА ПОРТМОНЕТО ЛИ, тоя отдавнашен ПЕНСИОНЕР?
525
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На протеста са лузери и *** купени от Черепа.
524
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези протести показват че никой не спазва закона и че държавата я няма за да го прилага.
523
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
550 Иска ти се, но няма да стане. Лоша новина за руснаци И сърби.
522
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е за мирен, но многоброен, контра протест, срещу защитните на мутрите-череп, Василев И олигарси те с червена книжка. Тези тук, не са всички българи.
521
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Барикадите остават до оставката на Борисов, Гешев, излизане на България от ЕС и НАТО!!!
520
1
 
5
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Нека линейка да опита да мине, да спасява родители и деца на протестър... Да не мине, голяма работа, революцията е по-важна!
519
2
 
7
 
! Отговори
До 379 преди 3 години
До АнонименКритична маса критично (не)мислещи наивници? И в кой момент увря народът? Некритичната маса много добре разбира какво се случва. Да сме живи и здрави всички!
518
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС пусна реч на Доган от 2009г.: "Хора, които продадоха държавата искат да си измият ръцете с ДПС"https://facebook/KaradayiDPS/videos/3051588544948744/Илхан Кючюк: Акцията на Росенец е жалък опит за печелене на дивиденти на една маргинална партия
517
2
 
3
 
! Отговори
От Монитор преди 3 години
или аз съм априори неудобен за всички режими, или мишоците в политическата система са твърде много, както и в животаhttps://***/bg/a/view/dps-pusna-rech-na-dogan-ot-2009g-hora-koito-prodadoha-dyrjavata-iskat-da-si-izmijat-rycete-s-dps-218118
516
1
 
6
 
! Отговори
от Монитор преди 3 години
Като лидер на ДПС се превърнах в политически гръмоотвод на всички негативни явления и процеси в страната.Когато кажа нещо съм виновен по правило,когато мълча,съм още по-виновен.А основната тенденция от последните две години е,че лидерът на ДПС следва да бъде виновен за целия преходХора, които продадоха и разграбиха държавата искат да си измият ръцете с ДПС и неговия лидер. Всички знаете, че съм философ по природа, либерал по душа и боец демократ по характер. И никой не може да ме стреснеИ в този ред на мисли, пред мен стои много важен казус : или аз съм априори неудобен за всички реж
515
3
 
5
 
! Отговори
от Монитор преди 3 години
Ето и цялото слово на Ахмед Доган:Пътят продължава и, може би, най-трудното тепърва предстои.В проекта за развитие на ДПС не беше заложено утвърждаването му като лидерска партия. Но, за съжаление, това е политически факт. Никога не съм си представял дори, че само с едно изкарано от контекста изречение ще променя парламентарния вот на други партииКато лидер на ДПС се превърнах в политически гръмоотвод на всички негативни явления и процеси в страната. Когато кажа нещо съм виновен по правило,
514
4
 
4
 
! Отговори
от Монитор преди 3 години
ДПС пусна реч на Доган от 2009г.: Хора, които продадоха държавата искат да си измият ръцете с ДПСРеч от декември 2009 г. на настоящия почетен председател на ДПС и тогавашен лидер на движението Ахмед Доган пусна пресцентърът на ДПС на страницата си във Фейсбук. Към поста няма коментар, но явно прави паралел с тогавашната ситуация и настоящата на протести и антиДПС риторика.
513
6
 
17
 
! Отговори
11 преди 3 години
Щом овцата мая яхва протестиращите, значи от тях и чeп за зеле не става.
512
6
 
11
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
До дрогаря акулов с блокираните права?!Абе ти от 85% на Иво Христов ли си или се правиш на такъв?!Защо заради 75 заразени блокирали градовете и ти нарушавали правата?!Това,че ти си 85%тов знаеш какъв и искаш да умреш по даден начин,не значи,че всички трябва да измрат по този начин,че ти да се чувстваш свободен и щастлив!Защо когато генералът ви каза,че ще *** и че ще ви карат в чували и хладилни камиони,синца побесняхте?!Що не се засмяхте на един луд а се вбесихте?!Щото знаете истината!
511
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президентът лично призовава протестиращите да продължат с протеста и че всяка намеса на полицията е незаконна и нарушава техните права! Ако три - пет хиляди блокират кръстовищата, защо "милионите" гласували за Радев мълчати не си отстояват правата???
510
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значи "да акустира" ?
509
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не знам защо са им върнали палатките, трябваше да ги конфискуват. Тези си правят майтап с полицията, ама накрая ми се струва че яко ще реват.Видяхме ги какви о трепки са, и да ги набият няма да ги съжали никой.
508
9
 
9
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Някой известен музикант, или артист да подкрепя тези протести? Дори и Михаил Белчев не е казал, че подкрепя всичко това, което ни сервират.-----И какъв морален стожер е мухлясалият Михаил Белчев, с едничката известна нежна песен? Дори и той не подкрепял, ти да видиш !
507
10
 
17
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Те можеха да протестират мирно, можеха да оставят нормалните хора, които искат да си дочакат изборите и да си гласуват да си работят без да им е необходими 1-2 часа да стигнат до работното си място. Обаче протестиращите се оказаха наглите мишки от играта на котка и мишка, коятоискат да играят с полицията. Това е частицата народ, която иска да дестабилизира и без това клатещата се заради пандемията държава, а после дори няма да гласуват. Това не е народ, и това е правителството, което заслужават