Орлов мост отново е блокиран, изникна нов палатков лагер

Домати и яйца по сградата на Министерския съвет
Обновена: 7 авг 2020 22:58 | 7 авг 2020 22:58, Камелия Цветанова
764

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Движението в района на Орлов мост отново е блокирано от протестиращи в 30-ия ден на антиправителствени протести в столицата. Демонстрантите отново разпънаха палатки на възловото кръстовище, след като рано тази сутрин при полицейска акция беше премахнат палатковия лагер.
Още по темата

Пространството между Ректората и Орлов мост тази вечер беше превърнато в пешеходна зона. 

Както всеки ден недоволните от властта, които искат оставките на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, тръгнаха от Министерския съвет и стигнаха до Орлов мост.

 Правителствената сграда беше обсипана с яйца и домати.

Движението по булевардите "Дондуков" и "Цар Освободител" също беше блокирано по-рано от стотици протестиращи, събрали се в "триъгълника на властта" за поредната вечер на антиправителствен протест в София. Полицейското присъствие в района е видимо по-малко от предишните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


764
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
506
4
 
7
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
На Буджака кога ще има акция?! ------За какво да има акция на Буджака?
505
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незнам какво е вдигнал Бойко, но знам че тези измислени протести дразнят нормалните хора. "Политицитете" като Мая, Румен и др. ще отидат в кошчето на историята. След години никой няма да си спомня за тях. Колокото повече се барикадирате торкова повече хора ще гласуват за партии, които не подкрепят протестите.
504
8
 
6
 
! Отговори
Shark преди 3 години
До Геймър. Точно така, когато нямате аргументи и адекватни отговори, започвате да говорите простотии и да наричате хората такива и онакива. А за глупости като военни игри нямам време, това е за лентяи, които така или иначе висят пред компа цял ден, взимат и някой лев за тролене в полза на герб.
503
14
 
15
 
! Отговори
Историк преди 3 години
Бойко е вдигнал белия флаг, но "патриотите" знаят, че повече власт и удобни местенца няма да видят. Затова бъркат всички тези проблеми и наливат масло в огъня, като си мислят,че така ще се задържат на власт.
502
7
 
8
 
! Отговори
Геймър преди 3 години
До SharkТи когато за пръв път играеш военна игра - винаги ли имаш адекватни първи реакции?Учат се в движение нещата. Това правят мислещите хора, но на заядливи и злобеещи бо клуци като теб, това не им се отдава!
501
14
 
18
 
! Отговори
Shark преди 3 години
Няколко пъти питах, но никой от герберугите и троловете им тук не ми отговори смислено на въпроса: Защо когато блокираха градовете за 50-тина заразени никой от вас не каза че са му нарушени правата? И къде отидоха декларациите с лични данни, които хвърляха в багажниците на милиционерските коли?! И не ми обяснявайте че било за наше /мое добро, сега заразените са около 300 на ден, а Бойко прави сборища.
500
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези на протестите са толкова умни, че не могат да зацепят, че това е играта на Северна Азия, която атакува с хибридни атаки България от доста време. Ще ги питам ако излезем от ЕС, как ще ходят на екскурзиийки в чужбина, моренце в Гърция, да работа в ЕС и тн...Кой каквото прави, за себе си го прави!
499
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошото е, че президента се продаде и вече не остана истинска независима институция!
498
21
 
30
 
! Отговори
Купени протестиращи преди 3 години
Имам познат, които ходи на протеста срещу 50лв. На ден, така че въбще не ми сe правете на много революционни!
497
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Буджака кога ще има акция?! Така е, нека има законност, българския народ я иска! Ама така изглежда, че просто едните мутри искат да изместят другите!
496
10
 
23
 
! Отговори
До 637 преди 3 години
Опорките ви са Божков,Радев и Нинова.Само наивник може дави се хване на тази въдица.Хората на площада са интелигентни,умни и образовани.Твоите писания са за ония 80%,ако ме разбираш.
495
13
 
29
 
! Отговори
Против преди 3 години
Дано полицията си свърши пак работата, който иска да си опъва палатки има достатъчно, язовири и реки, подходящи за къмпинг, не може да блокират кръстовища и да пречат на нормалните хора, още повече, че изборите са след няколко месеца, чух аргументи, че ако се изчакат редовните избори, щели да си ги купят, по тази логика, защо ако има предсрочни избори, няма да си ги купят, да не говорим, че няма алтернатива, кой ще сложим обединителя на държавата в кавички!
494
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много икономически далавери натиснаха и лошите се обединиха! Само не знам после какво ни чака.
493
27
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво момичета и момчета!Вие сте нашата надежда и нашето бъдеще.
492
20
 
34
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
До Хахаха''Тия протести изкараха цялото грозно лице на управляващите''Не,тези протести изкараха цялото грозно лице на купените протестиращи!Спрат ли парите от Дубай и Сърбия,няма ли пари за биричка и купони,''умните и красиви'' лентяи ще се разбягат!Лафа''хайде на по биричка на площада'' ще остане в историята като пример за това,как можеш да събереш на едно място цяла тумба о......и!
491
13
 
14
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Някой известен музикант, или артист да подкрепя тези протести? Дори и Михаил Белчев не е казал, че подкрепя всичко това, което ни сервират.
490
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялата работа е, че има група, която работи за Божков и една масовка дето не мисли, дали от идеализъм, дали поради липса на акъл! Те тея правят калабалъка! Много свирепа борбата за кокала, а повечето мераклии за политика са така изгладнели, че не могат да изчакат редовните избори през март!
489
2
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
"И пак позорът има тържеството,лучата в кал, лъжата е на трон.Понятьето за злото и добротоизгубено под наший небослклон!Вълни от бяс, веявици от страсти,рой диви честолюбья разярен!Забрава, слепота! С трева зарастевеч паметта на вчерашния ден...Вражди стихийни, зла полуда! Мракътзабуля ямата, под нас що зей!О, родино, какви ли дни те чакат?Какво ли бъдеще се тебе сей!"....(из стихотворението "Ямби" от Иван Вазов)
488
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събота и неделя ще вилнеят и от понеделник пак ще са по 20 човека и 40 палатки. Впрочем къде живеят и работят тия тримата от Отровното трио да направим един протест пред жилищата им и фирмичките им. Нека всеки който знае нещо за тия да го пише тук.Няма да ги оставим на мира да видят какво е да ги тероризират.
487
14
 
11
 
! Отговори
чичо Гошо преди 3 години
До Факт Силен взрив се очаква в МС.Носете си противогази,вонята от фекалии ще е непоносима.Валерко е извикан спешно от Бургас да ремонтира ВиК-то на МС,задръстено вчера от памперси.