Ретроградни планети през август - ами сега?!

Ето какво да очакват хората от различните зодии
Обновена: 9 авг 2020 17:37 | 9 авг 2020 17:10, Дарена Найденова
6
Ретроградни планети през август - ами сега?!
Pixabay

Астрологията винаги може да помогне и да обясни какво наистина се случва в живота ни. Всеки път, когато имате почивен ден или нещата, които обикновено протичат гладко, се провалят или пък са изпълнени с конфликтни ситуации, вие се чудите дали звездите не са ви се разсърдили. Най-вероятно има транзит, който ще ви позволи да разберете по-добре как се чувствате и какво се случва около вас.

Ако напоследък имате чувството, че нещо не е наред с вас или пък всичко се случва наопаки, най-вероятно се надявате този лош период да приключи скоро. Тогава ви е важно да знаете кои планети са ретроградни през август, особено след тежкия месец юли.
 
Добрата новина е, че поне в астрологията имате късмет. Нито една вътрешна планета няма да навлезе в ретрограния си период този месец. Това изключва Марс, Венера и Меркурий. За съжалание, остават още четири планети, които ще бъдат ретргорадни. Това са Уран, Юпитер, Сатурн и Плутон.
 
Числото четири може да ви изплаши, но всъщност положението не е толкова зле. Тъй като планетите са външни, може дори да не усетите тяхната ретроградна фаза. В действителност дори може да се насладите на тези периоди. Когато една планета е ретроградна, част от нейната сила се понижава и енергията й се обръща навътре вместо навън.
 
Тъй като тези планети са склонни да създават хаос и да се променят, техните ретрогради могат да се считат за пробив от целия им цикъл. Това обаче не ознава, че те нямат да окажат дълбоко влияние върху живота ви.
 
Ето какво да очаквате от тези четири ретроградни периода

Ретрограден Уран
 
Единственият ретрограден период, който започва през август, е този на Уран. Това е планената на нередовни промени и индивидуалност. Тя ще навлезе в ретроградна фаза на 15 август и тогава може да почувствате бърза промяна в себе си. Този период е свързан с това да бъдете себе си и да слушате собствения си глас. 
 
Уран ще остане ретрограден до 13 януари 2021 година и това е добър период, в който да възвърнете своята независимост и да преследвате целите си.

За останалите ретроградни периоди четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
някой може на сериозно за се изплаши от тия глупости и да се самоубие или да нарани други хора например, но мисирките не се вълнуват, дали и 5 лева да напиши нещо написала , отговорност нула, това е бг
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-рано бяха по една ретроградна планета, сега са по няколко едновременно в един месец. Съсипаха я тая държава!
2
10
 
5
 
! Отговори
Ретроградния Меркури преди 3 години
Радев оставка махай се крадлив aграр
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
прочетох статията и се притесних много, изглежда това е много опасно живота губи смисъл (