Chef Кустев срещу Chef Токев в кулинарен дуел

Ученик и ментор ще се изправят един срещу друг тази есен
18
Chef Кустев срещу Chef Токев в кулинарен дуел
Снимка: Софийска вода

Ученик и ментор ще се изправят в кулинарен риалити двубой тази есен. Преди ден от bTV обявиха, че известният кулинарен консултант и инструктор Chef Кустев е един от основните претенденти във "Фермата".

Малцина обаче знаят, че професионалният път на Кустев е започнал под зоркия поглед на Chef Токев, който вече шести сезон оценява най-талантливите хоби готвачи в кулинарното шоу MasterChef.

"Четири години работих с Chef Андре Токев, моят ментор и много добър приятел. Това са едни уникални 4 години, в които според мен модерната кулинария проходи в България. Имаше много нови неща, които никой никога не беше виждал в България. Екипът беше уникален, сплотен и работехме ужасно много. Андре ни държеше във форма и не ни даваше възможност да се отпуснем", разказва Chef Кустев за своя ментор.

Битката за зрителското внимание в ефира обещава да е изключително оспорвана. Chef Токев ще радва зрителите с безспорния си кулинарен авторитет в цели две предавания - MasterChef и "Ловци на храна".

Chef Кустев от друга страна, ще трябва да се справя с ограничените ресурси във "Фермата" и да покаже как от нищо може да направи нещо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Модерна кулинария преди 3 години
Колкото повече обработване на продуктите, толкова повече загуба на ценните съставки.Да изтормозиш и смачкаш някакъв морков заради няколко капки пюре. Предпочитам го с фибрите.Поширано яйце, или яйца на очи - вътре суров жълтък - ами леля салмонелЯ?Морски дарове не ям - особено мидите обират всички тежки метали.Или пък рибай стек вътре кървав. После ставаш най-бързия спринтьор /към тоалетната/ Мерси.
14
0
 
2
 
! Отговори
v преди 3 години
как са се гушнали.... третият черпак отзад е надигнал точилката
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само комплексари коментират тука явно.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
снимката е от Софийкса вода?!
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия кулинариите се превърнаха в големи смешници.
10
4
 
10
 
! Отговори
Еньо потния преди 3 години
Какви шефове ба ей. Готвачи чарпакаджии, изкараха ги космонавти последните години. Всяка средностатистическа дебела запусната лелка знае да върти чорби и манджи. Не е някви кой знае какво да готвиш. Аз съм кранист. Повече е от шеф на тенджера
9
4
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
До тука само хейт.. Токата и кустев - Хилтънската школа
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе кой ги кръсти тея шефове бе??? Даже преди няколко дни някакъв така ми се представи. Попитах го на какво точно е шеф, а той ми каза, че на кухня! После го попитах как е да си шеф на кайма и яйца и той ме презря!!!
7
2
 
6
 
! Отговори
ГИГАНТА преди 3 години
ЕЕЕРАСТИ КОЛКОТО ИСКАШ ...
6
1
 
12
 
! Отговори
смешно преди 3 години
мдаааааа , на готвач да казваш шеф е много модерно :)
5
1
 
7
 
! Отговори
Митко 21 см преди 3 години
Шеф е Доган. Тези готвачи не знам що ги титуловате. Мастър шеф е безсмислено, готвят със супер скъпи продукти в ултра малки порции наречени гурме. Средния българин яде кюфтета, мусака, пиле с ориз, капама, пържоли и шкембе чорба. Бедните са на пости и тук таме кренвирши и пастет. Предаването С п е р *** т а няма да го коментираме. Няма подходящ епитет за него
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много модерна дума chef започнахме да използваме, въпреки че българската готвач хич не е лоша.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На такива им викаме черпак, сега страха шефове, хаха смехория
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
т.е. готвач
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баси якото браттттттттт

Спонсорирани публикации