Според зодията: Кой изневерява най-лесно?

Някои имат прекалено слаб ангел
14 авг 2020 18:21, Дарена Найденова
6
Според зодията: Кой изневерява най-лесно?
Снимка: Pixabay

Много е лесно да се отдадете напълно на партньора си, когато сте затворени у дома и няма къде да отидете. Пандемията от коронавирус ни изправи пред неочаквано предизвикателство – 24/7 с половинката вкъщи. Някои от нас все още работят от дома и виждате любимия си постоянно. В този случай е трудно да не отделяте време за другия.

Но какво се случва, след като това положение приключи? На някои хора може да им е трудно да останат моногамни, особено когато партньорът им не е наоколо, за да следи поведението им. Според астролозите, има три зодиакални знака, които е по-вероятно да изневерят след като животът влезе в нормален ритъм.
 
Ако някога сте се чудили кое прави човек по-склонен към изневяра, погледнете към рождената му дата. Според астролога Кларис Монахан, има хора, които постоянно трябва да бъдат наблюдавани, за да не кривнат в грешната посока.
 
Ето кои знаци са по-склонни към изневяра: 

Близнаци
 
Близнаците имат лоша репутация, заради това че са един от най-измамните знаци, но истината е че те просто много лесно се отегчават, когато става дума за взаимоотношения. Тъй като това е двоен знак, той често проявява две напълно различни личности за кратко време. Докато се смее с вас, изведнъж може да се обиди от някоя дума и повече да не ви проговори.
 
Астролозите казват, че Близнаците често се управляват от Венера, което означава, че любовта и сексуалното им желание ще бъдат постоянно в ума им. Този знак не обича да стои затворен и лесно се изнервя, когато прекарва твърде много време с един човек. Затова, когато приключи извънредното положение, той може да потърси разнообразие другаде. Внимавайте с шарещите очи на Близнака.

Рак
 
През този и следващия месец Раците ще чувстват носталгия по отминали връзки и това сериозно ще повлияе на емоционалното им състояние. 
 
Още кои други зодии изневеряват най-лесно, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Кид Шелин преди 3 години
Винаги съм обичал жена си,но непрекъснато спя с други жени! Не мога с една...
3
0
 
7
 
! Отговори
Писах,че според мен преди 3 години
трябва да се прави разлика между изневяра и обикновено кръшкане, но коментарът ми изчезна.Има връзки, при които еднократните прелюбодеяния без ангажименти са здравословни и не влияят нито върху чувствата, нито върху взаимоотношенията на мъжа и жената, които имат брак или много сериозна любовна връзка.Изневярата е нещо съвсем друго, тя е свързана с чувствата и уважението, което си дължим един на друг. Ако обикнеш друг(а), но останеш при половинката си, това е предателство, грозно сметкаджийство
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната доза простотии. И не можахте да пропуснете COVID-19 дори в статия за изневяра. Жалка работа.
1
0
 
16
 
! Отговори
Експерт преди 3 години
Не е от зодията, от пусти мерак е!