Руски космонавт публикува видео, уловило НЛО?

Иван Вагнер наблюдавал Южното сияние, когато се появили странните светлини
19 авг 2020 19:30, Нели Христова
44
Руски космонавт публикува видео, уловило НЛО?

Руският космонавт Иван Вагнер, който сега се намира на Международната космическа станция (МКС), е открил пет неидентифицирани летящи обекта по време на преглеждане на видеозаписи, предава TACC, цитирана от "Фокус".

"В рамките на 9-12 секунди се появяват пет обекта, които летят в паралелен курс и на едно и също разстояние един от друг. Какво мислите, че може да бъде - метеори, спътници или ...?" – пише Вагнер на своята страница в „Туитър“ в сряда, публикувайки полученото видео.

Той добави, че информацията е предадена на ръководството на „Роскосмос“. Също така данните от наблюденията бяха изпратени до Института за космически изследвания на Руската академия на науките.

Космонавтът е наблюдавал Южното сияние над Антарктида. "Кадрите са заснемани веднъж в секунда и след това се събират във видео с 25 кадъра в секунда. Тоест, действителното време за наблюдение на обектите е 52 секунди", каза той.

В края на април Пентагонът пусна видео кадри от ВМС на САЩ, които показват „въздушни събития“, които бяха описани като неидентифицирани. Това са кадри, заснети от екипажите на американските бойни самолети през ноември 2004 г. и януари 2015 г. Както се посочва в съобщението, видеоклиповете попаднаха в Интернет през 2007 и 2017 г., но тогава Министерството на отбраната не е дало разрешение за публикуването им, въпреки че впоследствие автентичността на записите на ВМС на САЩ беше потвърдена.

През август тази година Министерството на отбраната на САЩ реши да създаде работна група, която да разследва появата на неидентифицирани летящи обекти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименОфф, оня ден Мъск изстреля още сателити, блицаджии такива.----------Ами нали това му е целта,да изстрелва сателити и да точи пари за себе си от държавата и забогатява,виж колко пари е прилапал!
14
0
 
2
 
! Отговори
НЛО ХА ХА ХА преди 3 години
https://youtube/watch?v=fBLjB5qavxY
13
5
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
КОМУНИСТ АКО НЕ ТЕ ИЗЛЪЖЕ И ИЗМАМИ НЯМА ДА Е СЕБЕ СИ!!!АМАН ОТ НАГЛИ ЛИЖЛИВИ *** БЕЗБОЖНИ!!!
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма НЛО,само манипулират хората с глупости,да си кажат кой си пуска обектите!А някои се чудят как да източат пари за програмите си в Космоса и да станат милионери и милиардери!
11
2
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА ;DИ ВИДЕОТО СВЪРШВА ТОЧНО КОГА КОРАБА СЕ ПОЯВЯВА :DАМАН ОТ МОНТАЖИ :D-----------ИМА ВИДЕА С ИЗВЪНЗЕМНИ ЗАСНЕТИ В КОСМОСА ОТ МЕЖДУНАРОДНАТА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ НО ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ОТ ТЯХ!!!
10
3
 
3
 
! Отговори
жали преди 3 години
Русофилски сайт
9
0
 
2
 
! Отговори
Изгореха преди 3 години
До Анонименха ха ха
8
10
 
3
 
! Отговори
Измет преди 3 години
Руска *** *** горете в ада
7
9
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Сигурно е получил наскоро пратка с водка.
6
1
 
29
 
! Отговори
gio преди 3 години
"Ако сме сами във Вселената си е чиста загуба на пространство"
5
4
 
40
 
! Отговори
Станчо преди 3 години
Всеки, който отрича извънземният живот е ограничен ***. С толкова звездни системи незнайно колко и какви планети да мислим , че сме единствени във вселената е егоизъм :)
4
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На колко ли водки е бил?
3
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Офф, оня ден Мъск изстреля още сателити, блицаджии такива.
2
6
 
8
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Принтер имат, тонер за него - не. :)
1
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Също така данните от наблюденията бяха изпратени до Института за космически изследвания на Руската академия на науките."КЪДЕТО АКО СИ ИМАТ ПРИНТЕР ЩЕ СИ ИЗПРИНТЯТ СНИМКА И ЩЕ СИ Я ЗАКАЧАТ НА СТЕНАТА.