Спасяваме Рая след призив от Ван Дам: Моля ви, България!

Холивудската звезда се застъпи за малко чихуахуа
Обновена: 18 окт 2020 19:01 | 18 окт 2020 19:01, Веселина Йорданова
67

Една трогателна история с щастлив край. България ще приеме кучето Рая от Норвегия, което щеше да бъде евтаназирано там, защото е изпратено с фалшиви документи.

Малката Рая ще намери своето спасение в България, след като холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам отправи послание към Българската агенция по безопасност на храните в социалните мрежи.

Тримесечното кученце е продадено от българи на норвежци с фалшиви документи и щеше да бъде евтанизирано, ако не получи разрешение да се прибере в България, предаде Bulgaria ON AIR.

Ван Дам дори организира подписка в подкрепа на мисията си.

"Моля ви, България. Българската агенция по безопасност на храните. Направил съм толкова много филми във вашата страна, изхарчили сме милиони долари за туризъм и работни места. Обичам България и вие знаете това, затова ви моля, за моя рожден ден, за рождения ден на дъщеря ми, Българската агенция по безопасност на храните да промени решението си. Моля ви, приятели, ще бъда безкрайно благодарен", заяви той в трогателно видео.

И България чу апела му. Навръх рождения ден на Ван Дам от Агенцията по безопасност на храните съобщиха, че Рая ще бъде приета обратно в родината си.

Явор Гечев от фондация "Четири лапи" споделя, че имат опит с подобна ситуация с цял развъдник на кучета, които са били изнасяни от страната ни за Норвегия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последните години хиляди хора преминаха границите на Европа без документи и никой не евтаназираха! Защо законите са по-строги за кучетата?
11
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То това ако е куче аз съм динозавър
10
6
 
2
 
! Отговори
Мастия преди 3 години
Скивай бе братче Сандокан идва Скивай бе братче Жан Клод Патрона Скивай бе братче Сандокан идва Скивай бе братче Жан Клод Патрона Скивай бе братче Жан Клод Патрона!
9
6
 
4
 
! Отговори
ffffffffff преди 3 години
За да спасим света трябва да заличим простите май-му-ни от сащ, претопете в огън алуминий може би и го пуснете на земята да омекне да излъчва радиация, да умрат! Много малко трябва да умрат, прекалено слабо място им е!
8
1
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До ЕвалаДРУГО Е! ТОВА Е СЪЩИЯ СЛУЧАЙ КАТО КРАВАТА ПЕНКА КОЯТО ПРЕМИНА ГРАНИЦАТА И ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЕВТАНИЗИРАНА!!!--------ВСЯКО ЖИВОТНО КОЕТО ПРЕМИНЕ ГРАНИЦАТА БЕЗ ДОКУМЕНТИ ИЛИ С ФАЛШИВИ ТАКИВА ПОДЛЕЖИ НА ЕВТАНИЗАЦИЯ!!!ЗА ДА НЕ БЪДЕ УБИТО ГО ВРЪЩАТ ОТ ДЪРЖАВАТА ОТ КОЯТО Е ДОШЛО
7
16
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Тоз Вандам уж голям разбойник пък тръгнал да лее сълзи за някакво улично пале продадено незнайно защона наивните скандинавци от нашенските чингапуци!Абе мани бегай..
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А заглавие ли е?
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фактически, сега по видеата във фейсбук и ютуб върви масова онлайн пандемия...Всяко второ видео е на хомо сапиенски, които спасяват животни и се борят срещу глада...но утре когато фейсбук и ютуб започнат да пускат видеа с хора, които си ядат ***...е тогава ще ги видим Ван Дам и другите актьорчета как сръбват от паничката с фекалии...гнусна манипулирана сбирщина!!!!
4
8
 
18
 
! Отговори
Трогнат преди 3 години
Ах каква поредна драма драги зрители!Ах каква поредна телевизионна драма!Оставям си маловажните проблеми с бедността,високите сметки , безбожните данъци,никаквото здравеопазване,всекидневният сингански тормоз и тоя на хунтата и се трогвам от световния фатален проблем-кучето!Само Ах каква драма!
3
5
 
12
 
! Отговори
Евала преди 3 години
Значи, в хуманната, развита Норвегия може евтаназия, а в бедна България не може! И ние се пишем първи кучелюбци.
2
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спасиха некво кученце, браво, но междувременно хиляди измряха от глад. И още по-трагичното е, че куцо и сакато вече се е заел с проблема, стотици звезди и прочее се пъчат из фейса да сме спасявали света от глад. Те се пускат по клипчетата брадясали и без грим, но всички знаем, че го правят срещу заплащане. Повръща ми се от хомо сапиенса, честно, да идва глобалното затопляне и да ликвидира 99% от плявата, че се не трае вече.
1
4
 
8
 
! Отговори
Извънредно положение преди 3 години
Ей ***, днес ще има ли вастания?