Байдън гласувал за Тръмп? Америка е под напрежение, но светът се и смее

Социалните мрежи се напълниха със забавни миймове
6 ное 2020 15:12, Нели Христова
130

Напрежението в Америка може да се реже с нож, докато се чакат резултатите от последните няколко щата, които ще ни дадат отговор на въпроса кой ще е следващият президент на Америка.

Доналд Тръмп или Джо Байдън? Американците нямат търпение да разберат, но докато чакат нервно, те използват самоиронията, за да се справят със ситуацията. И не само те, а в цял свят.

Огромно количество миймове заляха социалните мрежи, представяйки в забавна светлина този така напрегнат момент.

За да победи в колебаещите се щати, изглежда, екипът на Тръмп реши да заложи на някои алтернативни средства, като духовно гуро. Паула Уайт се опита да прогони "черните сили, които се опитват да откраднат изборите от Тръмп", а това доведе до редица подигравки в онлайн пространството. "Молитвата" й дори пасна добре на мелодия от песен на рапъра Еминем.

 Невада е един от щатите, които се бавят най-много с преброяването на гласовете. Там имаше технически проблеми, отлагания и почивки, което още повече забави работата на избирателната комисия. И докато хората чакат на ръба на своите седалки, те решиха да се подиграят с това, колко бавен е щата в работата си. Някои заподозряха, че служителите играят пасианс, докато други предположиха, че те използват по-екстрентични начини да броят гасове.

А може би броят по пет бюлетини в час и са прекалено уморени?

Трети пък си спомниха за предаването "Следващият топ модел на Америка" и предположиха, че Невада ще обяви резултата в стил Тайра Банкс.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умрях от смях на това с котката.
93
11
 
20
 
! Отговори
От САЩ преди 3 години
В момента дълбоката държава в САЩ осъществява държавен преврат, сваляйки от власт законноизбраният президент Доналд Тръмп. Настъпва ерата на неофашизма с всички възможни от това последствия за света, включително и за народът ни.
92
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПатриотРуснаците никога не са били славяни. Славяните са античките македонци. Питай ги!
91
4
 
8
 
! Отговори
Ало,Бтв преди 3 години
Не е БрАЙДЪН, а БАЙДЪН името на евентуалния бъдещ президент на САЩ, мила ми Цветанке..Ризова!
90
11
 
6
 
! Отговори
!? преди 3 години
Тук някакви си фантазират ,че като спечели Байдън и едва ли не още надруги ден ще изпълни нещо, и че видиш ли ще е голям приятел с китайците. Не се залъгвайте, същия националист е като Тръмп, защото благодарение на Тръмп вече и демократите разбраха кои са им враговете: Китай и ЕС .
89
2
 
23
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Сериалът "Живите мъртви"(кандидати за президент на САЩ) май ще се проточи до Коледа.Ако не и повече.Както вървят нещата,Америка може да даде фира предсрочно-току виж баба Ванга познала.
88
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДа,ама на нас не ни харесва тази хистерия срещу Русия и на нашата граница,да не говорим,че от 17 век мачкат славяните и не са спрели до сега,а Русия винаги е помагала на европейските държави,те освободиха и всички Балкански държави и дори те запазиха Турция като държава,а също и винаги са помагали наФранция,руснаците с кръвта на 27 милиона руснаци спасиха Европа и евреите през ВСВ.А какво спечелиха Германия и Русия от ВСВ? Нищо,само избити хора,терор,разруха в полза на други държави
87
20
 
9
 
! Отговори
Дмитрий Тръмпович преди 3 години
И без това Тръмп няма голямо желание да остава президент.То и затова камиона на хамалите вече чака пред Белия дом да изнася там каквото Тръмпи си е харесал от мебелировката. Заплатата му не струва...постоянно му се подиграват за дезифектанта... бизнеса му в САЩ нещо не върви напоследък... всеки го пита колко е изкарал и какви пари има... не успя да пробута Путин в Г-7 колкото и да му се искаше... всички го подиграват за приятелството му с Ким Севернокорейски.Ще се бяга в Русия или в С. Корея.
86
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оранжадата го гони тежък запек и почва да халюцинира!Всички водещи телевизии прекъсват пресконференцията му защото казват, че говорел откровени лъжи, като нашата лъжа (***).
85
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големият въпрос е след тези избори коя ще бъде националната валута в САЩ. Рубли или юани?
84
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хич не е странн, че всички бивши соц държави които се ориентираха към ЕС и САЩ днес живеят в мизеря, за разлика от Белорус която остана с Русия.
83
9
 
26
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Това което става в момента там си е дефекато преврат на демократите,притежавани от Китай!Вица че във ФАщ не може да се случи цветна революция изгуби всякаква актуалност вече!Класическа подмяна на резултата с услужливото пропагандно подсигуряване от страна на фалшивите масмедии ,купени от китайците също!Ако оранжевия загуби Китай печели и това е края на ФАщ такива каквито ги познавахме!Такова активно мероприятие не съм виждал!
82
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСтранното е,че именно бившите социалистически държави харесват повече десните в щатите,слушах ги по медиите
81
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да разбера тези вълнения. Три дни не могат да решат кой ще седне в Белия дом. Президентското място в Кремъл не подлежи на съмнение.
80
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благодарение на фактическото военно превъзходство Москва съвършено не я засяга невижданата по мащабите си кампания на истерия, разгърната от НАТО, а що се отнася до вашингтонските и брюкселските герои, то какво се случва при тях отдавна е безразлично за Кремъл.
79
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Владимир Путин: "Бог да е с тях, ние ще се справим".
78
2
 
3
 
! Отговори
Мфакар преди 3 години
Как смятате, че щяха да се развият изборите ако нямаше Квирус?
77
20
 
8
 
! Отговори
Българин преди 3 години
При комунизма българите живеехме зле, а днес при демокрацията и капитализма живеем добре като материално богати хора. Никой не изпитва носталгия по комунизма преди 1989та година.
76
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американците се отплеснаха преди 4 години и избраха бозавия клоун , но виждаме че си взеха поука и му биха шута
75
1
 
18
 
! Отговори
Мфакар преди 3 години
Все едно, след този цирк едва ли някой може да приеме, който и да е от двамата насериозно. Машинации има и в двете посоки и то твърде очевидни.