Байдън гласувал за Тръмп? Америка е под напрежение, но светът се и смее

Социалните мрежи се напълниха със забавни миймове
6 ное 2020 15:12, Нели Христова
130

Напрежението в Америка може да се реже с нож, докато се чакат резултатите от последните няколко щата, които ще ни дадат отговор на въпроса кой ще е следващият президент на Америка.

Доналд Тръмп или Джо Байдън? Американците нямат търпение да разберат, но докато чакат нервно, те използват самоиронията, за да се справят със ситуацията. И не само те, а в цял свят.

Огромно количество миймове заляха социалните мрежи, представяйки в забавна светлина този така напрегнат момент.

За да победи в колебаещите се щати, изглежда, екипът на Тръмп реши да заложи на някои алтернативни средства, като духовно гуро. Паула Уайт се опита да прогони "черните сили, които се опитват да откраднат изборите от Тръмп", а това доведе до редица подигравки в онлайн пространството. "Молитвата" й дори пасна добре на мелодия от песен на рапъра Еминем.

 Невада е един от щатите, които се бавят най-много с преброяването на гласовете. Там имаше технически проблеми, отлагания и почивки, което още повече забави работата на избирателната комисия. И докато хората чакат на ръба на своите седалки, те решиха да се подиграят с това, колко бавен е щата в работата си. Някои заподозряха, че служителите играят пасианс, докато други предположиха, че те използват по-екстрентични начини да броят гасове.

А може би броят по пет бюлетини в час и са прекалено уморени?

Трети пък си спомниха за предаването "Следващият топ модел на Америка" и предположиха, че Невада ще обяви резултата в стил Тайра Банкс.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари