Байдън гласувал за Тръмп? Америка е под напрежение, но светът се и смее

Социалните мрежи се напълниха със забавни миймове
6 ное 2020 15:12, Нели Христова
130

Напрежението в Америка може да се реже с нож, докато се чакат резултатите от последните няколко щата, които ще ни дадат отговор на въпроса кой ще е следващият президент на Америка.

Доналд Тръмп или Джо Байдън? Американците нямат търпение да разберат, но докато чакат нервно, те използват самоиронията, за да се справят със ситуацията. И не само те, а в цял свят.

Огромно количество миймове заляха социалните мрежи, представяйки в забавна светлина този така напрегнат момент.

За да победи в колебаещите се щати, изглежда, екипът на Тръмп реши да заложи на някои алтернативни средства, като духовно гуро. Паула Уайт се опита да прогони "черните сили, които се опитват да откраднат изборите от Тръмп", а това доведе до редица подигравки в онлайн пространството. "Молитвата" й дори пасна добре на мелодия от песен на рапъра Еминем.

 Невада е един от щатите, които се бавят най-много с преброяването на гласовете. Там имаше технически проблеми, отлагания и почивки, което още повече забави работата на избирателната комисия. И докато хората чакат на ръба на своите седалки, те решиха да се подиграят с това, колко бавен е щата в работата си. Някои заподозряха, че служителите играят пасианс, докато други предположиха, че те използват по-екстрентични начини да броят гасове.

А може би броят по пет бюлетини в час и са прекалено уморени?

Трети пък си спомниха за предаването "Следващият топ модел на Америка" и предположиха, че Невада ще обяви резултата в стил Тайра Банкс.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с тия фалшиви новини
113
0
 
3
 
! Отговори
Хан Тервел преди 3 години
Джо Байдън е толкова неадекватен, че като нищо може да гласува за Тръмп!Долу глобалистите....
112
1
 
3
 
! Отговори
От Флорида преди 3 години
Байдън си го каза, няма нужда от гласовете на хората, за да спечели. Изборите тази година са измама. Тръмп 2020
111
2
 
4
 
! Отговори
#^$%#^# преди 3 години
Всичко е цирк, за да може Демонократите и Глобалистите да бъдат хванати с ръцете в меда и те клъвнаха яко. Плъхове се заклеха никога да не повторят резилът с Хилъри, без значение от цената и както е видно дават всичко от себе си. Планът е на Тръмп и компания и е перфектен. Алцхаймеровият Джони Байдън си повярва, че някой е гласувал за него, дъртият *** ще бъде история, както и работодателите му. Грабвайте пуканките и пиячката и се наслаждавайте на шоуто. Това е началото на края Глобализма.
110
1
 
7
 
! Отговори
до 110 преди 3 години
Никой американец не гласува за Байрън , реално гласоподавателите се делят на за Тръмп и против Тръмп .А дали против е да гласуват за Байрън или кучето Лайка е все едно.
109
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах едно предаване, където според тръмп, на една от бюлетините имало тайни символи, котио си приличали. Един му каза, че това са букви.А Тръмп каза:- Искаш да кажеш, че като подреждат символи, може си създават думи! Трябва да е някакъв тане код.- Ъм ... това е английски, господин президент.
108
0
 
0
 
! Отговори
Q sent me! преди 3 години
До USAДъклбоката държава? Ко?
107
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп вече постигна победа в Джорджия, където ще броят повторно гласовете. Трябва да насърчи гласувалите за него да упражнят натиск за същото и в другите щати, които са на кантар. При повторно преброяване победата ще бъде негова.
106
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствения начин Тръмп да спечели е ако си смени името на Джо Байдън, който не му харесва да удари една разредена белина.
105
2
 
4
 
! Отговори
Финансист преди 3 години
След целия този цирк само една хубава война ще им оправи икономиката. Дано да не го относем ние този път.
104
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Поп ГруюЩо бе?Ко му е на Кание Уест?
103
2
 
2
 
! Отговори
Оня преди 3 години
Азерите и турците много добре избраха момента да нападнат Арцах. Хитро, евалла!
102
1
 
10
 
! Отговори
Поп Грую преди 3 години
Хаххахаахаааа!!! Какъв кеф, какъв цирк!!! И тези ще учат света на "демокрация"? Само две партии/банди си прехвърлят кокала и това е демокрация? Че Лукашенко е по-добър и справедлив, бе! Сега Путин дали ще признае издорните резултати във фащ?
101
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джо Биден ще пукяса докато свършат делата започнати от Тръмп йхахахаха
100
1
 
4
 
! Отговори
медуза преди 3 години
Т, тц, тц....... Болното "стадо" не два "лоша дума" да речеш на хЪмириканците, като едно време, кога Другарите не даваха "лоша дума" дъ речеш за СССР-то!Май нищу не съ е променилу....Квито си бяхме, такивъ си останахме - матрял у Г-образнъ стойкъ!Дет съ викъ - "Нищу нову под Слънцету"!
99
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А САЩ не искат никъде да господстват, САЩ са добрички, не са като китайците!
98
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единия с откровена деменция другия е са акъла на 12 годишно, тия и кола не могат да карат камо ли да мислят. Това са едни корпоративни слуги или както им се казва бич бойс.
97
1
 
6
 
! Отговори
фарт преди 3 години
Америка е под напрежение, но светът й се и смее...-------------И тия учат светъ на "Честни избори"??????Трагикомедия!!!!
96
14
 
25
 
! Отговори
USA преди 3 години
В момента дълбоката държава в САЩ осъществява държавен преврат, сваляйки от власт законноизбраният президент Доналд Тръмп. Настъпва ерата на неофашизма с всички възможни от това последствия за света, включително и за народът ни.
95
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китайците искат икономическо господство над Индия и териториално над Япония, Тайван и Корея. Джо зомбито трябваше малко по- добре да се информира, че Китай нямат спечелена война освен срещу собствения си народ и не трябваше да залага на куция кон.Лоши времена ги чакат САЩ на джо изгнилия, китайските клонинги и медиите които им се продадоха и измислиха пандемията Ковид