Числата говорят: 2021-а - година на промяната и свободата

Нумеролог: Капаните за България - идеализмът и свръхувереността
5

2021 г. обещава промяна и излизане от рутината на изминаващата година, и свобода. Какво вещаят числата и ще бъде ли новата година по-добра от старата?

"Годината ще бъде интересна, динамична и с неочаквани обрати. Ще трябва в крачка да се нагаждаме към нови изисквания. Ще има доста изненади, водеща ще е политиката. За България годината е в осмица, а тя работи винаги на едро. Когато сме търпеливи, хубавите неща стават. Ще има доста интересни идеи за адаптиране към новите условия", прогнозира нумерологът Ели Маринова пред Bulgaria ON AIR.

Тя предупреди да се внимава с идеализма и свръхувереността - това са капаните за България. Ако се съобразим с тях, то ни очаква прилична година, смята нумерологът. Маринова очаква година на промяна за страната ни.

"В ерата на Водолея сме и трябва да се адаптираме. С новите предизвикателства ще трябва да се справим по нов начин. Тези, които подават информация, трябва да го правят коректно, а не в своя полза. За трета година за България излиза природа, природни ресурси, земеделие, опазване на въздуха, почвата и водите", каза още Маринова в "България сутрин".

Президентът Румен Радев посочи 28 март за дата на провеждане на парламентарния вот, а по думите на нумеролога се очакват доста бурни избори.

"Ще има нови лица, които ще предложат нови решения. Критики и компромати на властимащите хич няма да липсват", предупреди Ели Маринова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: хороскопнумерология
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2Е не, това за 20 никой с малко свястни познания по нумерология няма да го каже. Не знам кви са били тия. 2 си е пасивност от всякъде, а и с тия нули още по-забатачено. Ама сега всеки дето няма с какво да белесне се прави на нумеролог... Виж тая 1 в 2021 е нов път на основата на пасивност... Та много трябва да внимаваме кой се опитва да ни води за носа и да вземем за основа на решенията си собствената си индивидуалност, ако искаме да ни се получават добре нещата.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изслушах цялото интервю. Тая объркана женица се прави на политически, икономически, финансов, здравен и какъв ли още не анализатор и говори на едро със самочувствието на всезнаеща и вездесъща. Много на сериозно се е взела, знае предварително какво ще се случи и как. Ами да вземат да наемат нумеролози в правителството? Аман от простотии.
3
1
 
6
 
! Отговори
отровно преди 3 години
Повторете и прогнозата за изминалата година за промяната и свободата и предсрочните избори през м. май.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната, на която звездите й ги говорят. Нали в края на 2019 г. точно нумеролозите, астролозите и всякакви други шарлатани разправяха, че 2020 г. ще е най-успешната и добра в живота ни, едва ли не реки от мед и масло ще текат, защото ВИДИТЕ ЛИ, числото 20 сее повтаряло два пъти. Това било уникално и светът щял да стане АУУУУУ, толкова успешен.Какво стана? 2020 г. беше пълна КАТАСТРОФА!!! Спрете да ни занимавате с псевдо-наука и шарлатанство. Нищо не зависи от случайни числа и дати на раждане.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая кака като разбира много числата да ми каже числата от тотото! А като ударя шестица да седне да ми обясни дали годината за мен ще е по-добра или по-лоша!