Венера в Козирог - как ще повлияе на отношенията ви?

Намерете баланса с търпение, съветват астролози
16 яну 2021 16:37, Иванка Гъркова
5
Венера в Козирог - как ще повлияе на отношенията ви?
IStockphoto

Подобряване на връзката или започването на нова е едно от желанията, с които някои хора стартираха годината. Все пак, когато имаш човек до себе си, който те обича и подкрепя, всички други цели са по-лесноизпълними. А и любовта дава вдъхновение и криле за нови начинания. След като ви разказахме как ще ни се отрази попадането на Марс в Телец, днес ще разгледаме друг важен транзит – преместването на Венера в Козирог.

 
Планетата на любовта навлезе във въпросния знак на 8 януари и ще остане там чак до 1 февруари. Това означава, че през това време имаме възможността да се погрижим за любимия човек и да променим връзката си към по-добро. Е, при някои ще има и раздели, но те са за хубаво.
 
Как попадането на Венера в Козирог ще се отрази на връзките?
 
Според астролога Нараяна Монтюфар, преди да стигне до Козирога, Венера е била при приключенският Стрелец. Затова няма как да не забележите промяната в любовния живот и отношенията тези дни.
 
„Вместо да бъдем флиртуващи и да искаме да проучим всички наши възможности, сега се грижим повече за това колко трайни, надеждни и верни са нашите връзки“, казва тя.
 
Пътуването към истински партньорства и намирането на баланса в отношенията може и да не звучи толкова вълнуващо за всеки, но то определено ще му донесе енергия за ново начало. Ето защо периодът до 1 февруари е перфектен за онези, които не са срещнали половинката – те ще открият човек за дългосрочен ангажимент.
 
Управляван от Сатурн (планетата на времето, Козирогът има възможността да изгради по-дълготрайна връзка с помощта на Венера.
 
Какво още да очаквате, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
среща преди 3 години
Седим си в къщи , а от телевизора ми се хили Милко Калайдисов.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупита астролози вие знаете ли колко още "планети" като Плутон , открити и неоткрити, има в Слънчевата система? Далеч ви е от акъла какви сте индианци. *** матряла е такъв.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
само не ми казвайте че идва ретрограден ли къв си там меркурии , че не знам какво ще правя..
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЛУУУУУУПООООООООСТИИИИИИИИИИИИИИ...