Освободиха съпругата на Сергей Навални от ареста

Над 2500 души са задържани при протестите в Русия
Обновена: 23 яну 2021 22:56 | 23 яну 2021 22:21, Веселина Йорданова
185

Снимка: БГНЕС

Московските правоохранителни органи съобщиха, че съпругата на задържания блогър Алексей Навални, Юлия, е освободена от полицията, предаде ТАСС.
Още по темата
Юлия Навална беше освободена, без да й бъде съставен протокол, каза източник от полицията.

Съпругата на Навални беше задържана за участие в незаконна масова демонстрация на Пушкинския площад в центъра на руската столица.

По най-нови данни на неправителствената мониторингова организация "ОВД-Инфо", цитирани от Ройтерс, при протестите в подкрепа на Навални в страната са арестувани 2501 души, в това число 945 в Москва.

Протести в подкрепа на опозиционера имаше и в редица европейски градове, включително у нас пред руското посолство в София.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 62 Ти не си православен патриот ,ти си руsoфилски послушник на власта в Кремъл.Всичко идващо от Кремле за теб е безусловна истина,няма значение кой е там на власт ,император,комунистически вожд,диктатор или демократ.Дори Навални да влезе в Кремъл ти ще бъдеш негов поклонник и защитник!
59
7
 
6
 
! Отговори
GG преди 3 години
Путин ака вече !
58
3
 
3
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Численото превъзходство и най вече ресурса изиграват лоша шега на японците с краварите и калпавото им оръжие.
57
4
 
9
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Глей са, тия процедури си ги прави ти и не давай акъл. Колкото и да квичиш, фактите са си факти. В по новата история, Русия просто отиде и си прибра Крим. И мост построи за отрицателно време. С железница. Хахаха И затова пак ще изберат Путин. Както казах в първия си коментар, империалисти са. Спор няма. Но като воини са великодушни и интелигентни, а още по важното е, че ни харесват. Иначе нямаше да изринат фесовете със всичкото им западно оръжие и главнокомандващи.
56
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 41 гостМоже ли да ми посочиш една битка от руски -японската война от 1903-5г.(загубена от Русия),от ПСВ и ВСВ в която руснаците нямат числено превъзходство ,понякога стигащо до 4 пъти повече от противника?Няма такава,дори в боевете в източна Германия ,където Вермахта попълва огромните липси с деца и пенсионери и руснаците имат 2-3пъти числено превъзходство им трябват няколко дни да сломят съпротивата на немците!Толкова за големите воини,руснаците!
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГосТМой, ходи топи краката в морето, пий един Тайлол Хот и се завивай през глава, че хич не те слуша. Да не забравиш да спреш компа да не пишеш глупости.
54
2
 
5
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Я се дръж прилично бе ! К'ви съюзници, к'ви 5лв? Колкото Франция има съюзници ПСВ.
53
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Само да напомня..Дето се вика, дано на теб ти се случи това, дето й пожелаваш.
52
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГосТТи си неграмотен. Русия е размазана в ПСВ, а във ВСВ се спасява благодарение на съюзниците. Руснаците правят там това, което могат най-добре да се хвърлят безмозъчно подгонени от политкомисарите под заплахатаа от разстрел. Това не са "воини" а диви животни. Оттам нататък е провал след провал: като почнеш от подкрепата им за разни арабски офанзиви и свършиш до най-скорошния пример в Нагорни Карабах.
51
2
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
а тия данни официално от Кремъл ли идват ... що па точно 945 а не примерно 1038?
50
2
 
4
 
! Отговори
Само да напомня.. преди 3 години
.. че това освобождаване е много мръсен номер от страна на руските власти - трябваше поне да я отровят с новичок, а сега какво - нито арестувана, нито отровена...
49
2
 
2
 
! Отговори
семето на преди 3 години
Сталин и Путин емигрират в САЩ само Навални се завръща в Русия.
48
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Освободиха съпругата на Сергей Навални от ареста"Предполагам защото са я объркали със съпругата на Алексей Навални? :D
47
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин с неадекватните си действия ще направи жената на Навални новата Тихановская. Белоруския сценарий а след него венецуелския сценарий е новото бъдеще на Русия.
46
3
 
5
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Ами фактът че крайните победи над Франция, Германия и Япония са за Русия ги прави воини ве мой. онези с холивуд и рамбо по добре да не опитват.
45
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези протестъри не са като онези платени протестъри на жълтите павета.
44
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американците си го връщат на руснаците заради нападението на Капитолия.
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимка 5 Един за всички, всички за един крилатия девиз на Тримата мускетари
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Протести в подкрепа на опозиционера имаше и в редица европейски градове, включително у нас пред руското посолство в София."Ако са събрали същият брой поддръжници като протеста за истанбулската конвенция, това обяснява защо получават едно изречение на дъното на колонката ахахах
41
3
 
7
 
! Отговори
българин преди 3 години
тея платени предатели толкова ги търпяха в Русия, в сащ отдавна щяха да я екзекутират като нацонален предател...силните и големи държави се разправят с чуждите агенти иуди предатели само подай гъзец колонии могат да имитират че са много демократични....не сте демократични ами слаби *** ...айде фак офф русофоби платени....