Бизнес нюх: Как британец печели по 12 000 паунда на ден от пандемията

Бен е на 20 г. и започнал бизнеса си, след като го уволнили от работа
Обновена: 24 яну 2021 13:52 | 24 яну 2021 13:48,
87
Бизнес нюх: Как британец печели по 12 000 паунда на ден от пандемията
Снимка: Pixabey

Освободен от работа британец печели по 12 000 паунда на ден, след като стартира собствен бизнес през локдауна.

Бен Гъливър е само на 20 години и скоро може да е милионер от онлайн продажби на тренировъчно оборудване и продукти за почистване на зъби.

Младият предприемач решава да последва мечтата си и да създаде собствена компания, след като е освободен от фризьорския салон, в който е консултант в Лондон, пише "The Sun", цитиран от "24 часа".

Още на следващия месец, когато зъболекарските кабинети във Великобритания са затворени заради пандемията, Бен започва да продава устройства за почистване на зъби, внесени от Китай. Така много бързо успява да печели по 12 000 паунда на ден.

След това Гъливър продава бизнеса си на американски инвеститор за петцифрена сума и започва да търгува с фитнес уреди.

През най-силния си месец британецът направил 200 000 паунда, а през друг, само за 10 дни, регистрирал постъпления от продажбата на продукти на стойност 100 000 паунда.

За 10 месеца самоукият бизнесмен има оборот за над 1 млн. долара само с помощта на лаптопа, телефона си и интернет.

Той складира стоките в гаража на своите родители, но с разрастването на бизнеса му се налага да отвори офис в близкия град Бъдли.

Гъливър споделя, че не харесва предишната си работа и така стеклите се обстоятелства го карат да започне някакъв бизнес. Той регистрира фирмата си през април миналата година.

"Беше идеалният момент. Започнах да проучвам в YouTube, за да видя с какъв бизнес мога да се захвана. Започнах да мисля от какво ще се нуждаят хората по време на локдаун и първата ми идея беше да купувам и продавам устройства за почистване на зъбна плака, тъй като всички зъболекари бяха затворени. После продължих с фитнес уреди, тъй като хората тренираха повече от вкъщи, когато залите не работеха", споделя той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
7
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
Така е. В Англуя никой не може да успее Само тук в България всеки има възможност за успешен биз ес..страната на неогранучените възможности.Западния свят ряпа да яде пред тази бизнес среда в страната на мутрите.
17
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Печелил по 12 хил. на ден което е 360к на месец обаче продал бизнеса за 5 цифрена сума а оборота му бил почти милион.Значи е продал бизнеса си за сума която изкарва за два месеца.Доста нескопосана история.
16
2
 
17
 
! Отговори
Фалшименто преди 3 години
Ето една друга идея за суперуспешен бизнес в пандемията, регистрирайте си фирма и наемете мармоти да увиват шоколад в станиол.
15
4
 
12
 
! Отговори
факе нюз преди 3 години
БЕН ГЪЛИВЪР.....мбуахахахаххахаааааа :))))))))) даже със самото име ви подзказват че ви гъбаркат!!!!.....типична статия FAKE NEWS и нашите обективни Джурналисти само правят копи пейст и слагат в информационните родни сайтове...такава е 99% от "информацията"в родината само fake news и лицемерни откровени лъжи пропаганди и дезинформация.....
14
1
 
13
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До Така еТака си е, но има и допълнения. В България почти всеки укрива доходи - фирмите, индивидите - дали от бизнес, от чужбина, но това никога няма да спре. Ако утре всичко излезе на светло, може да се окаже, че далеч не сме най-бедната страна. Данъците ни направиха 10 процента и пак почти всички фирми водят двойно счетоводство
13
1
 
7
 
! Отговори
До така е преди 3 години
Бъркаш, има ниши, от които може да цоцаш и от тези на минимална заплата. Например, онлайн хазарт
12
4
 
14
 
! Отговори
данчо преди 3 години
Бизнес нюх:Как Боко Тиквата пълни чекмеджетата и все още е на свобода.
11
4
 
23
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Точно, че много добре знам :))) Никой няма да си купи фитнес уреди от някой си Боб. Има стоици големи фирми, които с години са се доказвали в онлайн търговията и се конкурират помежду си. Вие помислете как да подобрите критичното си мислене и да не вярвате на всяка фейк новина.
10
6
 
30
 
! Отговори
Питър преди 3 години
Затова българинът винаги ще си остане най-бедният и окаян жител от периферията на Европа - щото винаги знае най-добре, обаче никога нищо не може да направи, освен на критикува из нета... В началото на пандемията двама британски ученици купиха милиони маски от Испания по 1 пенс парчето. Познайте колко стигна после цената и колко милиона направиха... Хората търсят възможности в трудностите, ние търсим трудности във възможностите
9
1
 
32
 
! Отговори
Така е преди 3 години
В големите и богати държави какво и да започнеш все печелиш. Там клиенти има за всяка стока и услуга. Достатъчно е да можеш да си правиш сметката и да не те мързи.А в бедните и изостанали държави като България каквото и да започнеш шансовете за успех са малки. Хората са бедни и нищо не купуват. В България не можеш да направиш голям оборот ако ще и най добрия бизнесмен да си. От 7 милиона население само 500хил. имат прилични доходи а богатите са едва 50 000.
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХахВие явно си нямате и на представа как работи онлайн търговията :)
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6Ганьо *** :) няма да се оправиш никога :)))
6
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни глупости ,фалшива новина ! Вижте и фамилията му правят ни на луди !
5
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей смятай нашите русофили ако имаха малко мозък колко милиони щяха да правят. И те така само с лаптоп ама вместо бизнес за милиони, хвалят Путин и плюят САЩ за някоя копейка хахахахаах
4
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аматьор, ще каже *** от дивана и ще псува ГЕРБ щото е е беден, няма умения и за нищо не става освен да плюе и да дава акъли.
3
4
 
32
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Брей, много проникновен нюх имал този британец! Заслужил си е милионите. Да са живи и здрави китайците, че бачкат за стинки, за да може този британец да удиви света със своя лаптон.
2
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И един мърмот завива шоколад.... Поредния пик льо дето пере кинтите на някой... Досега на хората изобщо не им е хрумвало, че могат да се продават фитнес уреди и устройства за почистване на зъби, уау колко иновативно... що не си ги изберат за премиер, то и сегашният им е същият па ля чо. Пуснете и един разказ за Рокфелер как е забогатял с една ябълка, че нещо бизнес настроението ми повдигнахте.
1
8
 
57
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Да, преди него не е имало фирми, които предлагат уреди за почивтване и фитнес уреди :)) и точно на анонимника Боб са се доверили хиляди хора и той направил 1 милион с китайски ментета