НЛО или дронове? Военните не са сигурни какво точно са видели

Малки светлини са забелязвани и от други кораби
7 апр 2021 18:40, Нели Христова
12
НЛО или дронове? Военните не са сигурни какво точно са видели

Появиха се доклади за мистериозни рояци от дронове, летящи около кораби на американския флот. Това се е случило през месец юли 2019 година.

Необичайният пейзаж е бил забелязан край бреговете на Южна Калифорния. Военните обаче все още не знаят какво точно са видели.

Очевидците споделят, че са видели много на брой мистериозни светлини. Според тях, те са се движили твърде бързо, за да са обикновени потребителски дронове.

Любопитно е, че такива летящи обекти са били забелязани и край кораби на други държави. Това съобщи Майкъл Гилдей, върховният офицер на американския флот, по време на кръгла маса в понеделник.

Офицерът обясни, че събраните съобщения все още се анализират. Пред медии той сподели, че "няма никакви индикации" мистериозните дронове да са свързани с извънземен живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
Ами това са НЛО дронове...
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
#Я.ГАГАРИНПОЕХАЛИ! 12 април60 години от първия полет на руски човек в космоса.
5
5
 
16
 
! Отговори
Културният поляк преди 3 години
Смятай колко напред са руснаците, щом американците не знаят какво точно са видели.
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който е видял Илон Мъск дори само на снимка,няма как да не е видял НЛО!!
3
4
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
продължава ТОТАЛНОТО скриване и изопачаване на фактите!..Ето и сега:-Уж били "дронове",па са виждали като..СВЕТЛИНИ..?!?!?!КОЙ ДРОН СВЕТИ ПРЕЗ НОЩТА?..Или през деня?Умират от страх "НЕКОИ СИЛИ" да не фане човечеството да отхвърли пелената от съзнанието си,пелена,която точно тия "некои" упорито хвърлят столетия наред,и да ОТВОРИ ОЧИТЕ си.Тогава лъжите и манипулациите на Недостойните ще станат въжето около вратлетата им..
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЛО = Неиндифициран летящ обект. Военните са видяли НЛО, какво е НЛО-то не се знае, затова е НЛО повтарям Неиндетифициран Летящ Обект. Ако знаеха какво е нямаше да е НЛО. Щеше да е дрон, извънзмени на Радев Дрона, на Бойко Джипарата и т.н.
1
0
 
6
 
! Отговори
БРЕЙ преди 3 години
НАДРУСАНИ СА