Късмет, проблеми... Какво вещаят звездите за тази седмица?

Астрологична прогноза за периода 10 – 16 май
11 май 2021 20:50, Иванка Гъркова
1
Късмет, проблеми... Какво вещаят звездите за тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате в следващите седем дни? Предлагаме ви хороскоп за периода 10 – 16 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Работоспособността ви ще е висока, но това не значи, че трябва да изразходвате силите си необмислено и по инерция. Разпределяйте ангажиментите, преценявайте внимателно всяка следваща крачка. Едно от условията да постигнете поставените цели без особени усилия е да подхождате към контактите си с известна доза прагматизъм. Звучи меркантилно, но ще е полезно, а ако го направите и достатъчно деликатно, няма да предизвика негативни реакции.

Телец

Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем. Наблюдавайте състоянието си старателно, но без да стигате до вманиачаване. Неразположението, доколкото го има, най-вероятно ще засегне храносмилателната ви система. Ще го преодолеете, без да се налага да приемате лекарства. Ще е достатъчно само да промените типа и количеството на употребяваните хранителни продукти. Със сигурност ще се почувствате по-добре, ако намалите консумацията на бобови култури, картофи и цитрусови плодове. При необходимост да се справите с трудни казуси, споделете ги с по-възрастни роднини. Препоръките им ще се окажат точни.

Близнаци

Тонусът ви ще е стабилен и ще сте доста по-стремителни от обикновено. Интуицията ви също ще е по-силна. Някои ваши хрумвания може да изглеждат странни и ексцентрични, но ще се окажат по-ефективни от разумните и логични аргументи на опонентите ви. Конкретните резултати ще са абсолютно реални и ще потвърдят практическата стойност на замислите ви. Неприятни преживявания няма да липсват, но в такива моменти е важно да запазите присъствие на духа, да съхраните душевното си равновесие и да приемате фактите без паника.

Рак

Обичайните рутинни занимания ще запълнят по-голямата част от времето ви. На моменти вероятно ще изпитате отегчение, което може да премине в меланхолия. От вас зависи да предотвратите подобни пристъпи на лошо настроение. Разпределете ангажиментите си така, че да разнообразите периодите на почивка със спорт, предпочитани интелектуални развлечения, срещи с приятели и с природата. След принудително дългия лок-даун период всяка минута, прекарана на открито под топлите лъчи на слънцето ще ви се отрази тонизиращо.

Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Астрологията е наука, която..."===Астрологията не е наука. Никога не е била и няма да бъде. Написаното е пълна глупост.