Спане до късно, без закуска... Как саботирате отслабването?

Важно е да ядете правилната храна
11 май 2021 22:19, Екип на Tialoto.bg
12
Спане до късно, без закуска... Как саботирате отслабването?
IStockphoto

Искате да отслабнете? Прочели сте много неща и в главата си имате план какво да правите. Сред материалите сте отсели информацията, че е важно да се храните правилно и че можете да си позволите по-калорични и дори бързи въглехидрати сутрин, за да ви дадат силен енергиен старт на деня? Грешка. Не вярвайте на всичко, което четете и избягвайте тези навици, за да бъде успешно вашето отслабване:

Спите до късно
 
За да отслабвате ефективно, трябва да си създадете режим. Не само на хранене, а и на спорт и сън. Така тялото ви ще работи в синхрон и ще гори оптимално калории. Важно е да лягате и ставате по едно и също време. Качественият сън помага да поддържате нивото на хормоните балансирано. Недоспиването и преспиването объркват организма и тогава сте по-склонни да ядете повече и нездравословни храни.
 
Ставате и веднага закусвате
 
Първото нещо, което трябва да направите, когато станете, е да изпиете чаша вода. Така тя ще обере токсините и на практика ще действа като „клизма“ на организма. След това довършете ритуала си по събуждане с минаване през банята и тоалетната и едва тогава преминете към закуската.
 
Хубаво е след водата да изчакате 15 мин преди да хапнете.
 
Преди да ядете, се уверете, че наистина сте гладни. Понякога бъркаме глада с жаждата и това е още една причина да започнете деня с чаша вода.
 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
до зелето преди 2 години
Мен ме е страх да сляза в мазето- ако му пречи на някого ще го разчисти
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До НЕВМЕНЯЕМКакво зеле през май месец?
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички се юрнали по молове и хипермаркети. Не бяхме пазарували от преди празниците. Снощи отивам да си платя тока и да купя някой неща. Половината хора без маски чак помислих че са ги отменили а ние още не сме чули. За дистанция или някаква култура на поведение не може да се говори. Масово по анцузи и китайски цървулки, пардон маратонки джвакат като не видели и не са се къпали от преди пандемията, подовете и улиците мръсни и се въргалят ***, захвърлени маски но и дечурлига трябва да внимаваш
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зъбите ме заболяха от препечената франзела на лидл касиерката нещо недоволстваше а докато си плащах сметката жена с непотдържана визия ме буташе с кошницата първо в краката а после и в гърба понеже вместо спокойно да си чака реда българина не знам защо непрекъснато се бута и блъска особено в касова зона на единствената работеща каса каквато е системата особено от както дойде пандемията колкото и да му показваш за дистанция толкова повече се бута и блъска като хванат от гората дивак егати....
7
2
 
0
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 2 години
Стана ли ви зелето?Моето се вмириса и вони!
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината е, че за да отслабнеш трябва да гладуваш като куче.Не точно. Има много трикове да се чувстваш сит без да си ял. Естествено енергия да подскачаш няма да имаш, но и чувството за глад ще го няма.
5
7
 
1
 
! Отговори
Глада враг номер едн преди 2 години
На отслабванетоСвалих 30 кг САМО с тренировка и умерена диетаСладко даТестени даНо 30 кг са си 30 кг
4
5
 
12
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 2 години
Истината е, че за да отслабнеш трябва да гладуваш като куче. Разни такива пинизи, чаша вода, молитва към Тангра са абсолютни тъпни.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отслабването се саботира само по два начина - ясете повече, отколкото трябва. Движите се по-малкото, отколкото е нужно.Всичко друго са изсмукани от пръстите съчинения.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Понякога бъркаме глада с жаждата и това е още една причина да започнете деня с чаша вода.Да бе, бате. Спал съм 8-10 часа, като през това време не съм ял и ще объркам жаждата с глад. Вярвате ли си като ги пишете тия неща?
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Минна идея вай